Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

 

02 лютого 2021                                                                                         № 3/1

Про засудження вчинку депутата

Миколаївської міської ради

VIII скликання Невінчанного М.А.

 

Розглянувши звернення депутата Миколаївської міської ради VIII скликання Янтаря А.О., вивчивши інтернет-сторінку депутата від фракції політичної партії "ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА - ЗА ЖИТТЯ" Невінчанного М.А. (https://www.facebook.com/nevenchannyy) на предмет неетичної, некоректної та шкідливої поведінки стосовно територіальної цілісності і незалежності України, відповідно до Конституції України, Закону України «Про статус депутатів місцевих рад», Регламенту Миколаївської міської ради VIII скликання, затвердженого рішенням Миколаївської міської ради від 24.12.2020 № 2/35 «Про затвердження Регламенту Миколаївської міської ради VIIІ скликання», керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Засудити вчинок депутата від фракції політичної партії "ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА - ЗА ЖИТТЯ" Невінчанного М.А., а саме викладання в соціальну мережу 31.12.2020 новорічного привітання від президента країни-агресора.

2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань прав людини, дітей, сім'ї, законності, гласності, антикорупційної політики, місцевого самоврядування, депутатської діяльності та етики (Кісельову), першого заступника міського голови Лукова В.Д.

 

 

 

Міський голова                                                                                   О. СЄНКЕВИЧ

 

 Опубліковано: 12 лютого 2021р


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: