Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

23 грудня 2020                                                                                        № 1303

Про надання дозволу громадянам на

укладання договору про припинення права

на аліменти для дітей у зв’язку з передачею

права власності на нерухоме майно

 

Розглянувши  документи  надання дозволу громадянам на укладання договору про припинення права на аліменти для  дітей у зв’язку з передачею права власності на нерухоме майно, виходячи з інтересів дітей, відповідно до ст. 190 Сімейного кодексу України, ст. 31, 32, 242 Цивільного кодексу України, керуючись пп. 4 п. “б” ч. 1 ст. 34 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконком  міської  ради

 

ВИРІШИВ:

 

1. Надати дозвіл законному представнику (матері), Гудковій Людмилі Вікторівні, підписати договір про припинення права на аліменти на дитину у зв’язку з набуттям права власності на нерухоме майно від імені малолітньої дитини, Гудкова Владислава Юрійовича, 12.09.2008 р.н., 1/2 частки від 1/2 частки квартири 16 по вул. Слобідській п’ятій, 76 в м. Миколаєві, від батька, Гудкова Юрія Григоровича, та підписати відповідні документи.

 

2. Надати дозвіл неповнолітній, Гудковій Вікторії Юріївні, 15.04.2004 р.н., підписати договір про припинення права на аліменти у зв’язку з набуттям права власності на нерухоме майно - 1/2 частки від 1/2 частки квартири 16 по вул. Слобідській п’ятій, 76 в м. Миколаєві, від батька, Гудкова Юрія Григоровича та підписати відповідні документи.

 

3. Надати дозвіл законному представнику (матері), Гудковій Людмилі Вікторівні, надати згоду неповнолітній дитині, Гудковій Вікторії Юріївни, 15.04.2004 р.н., підписати  договір про припинення права на аліменти у зв’язку з набуттям права власності на нерухоме майно - 1/2 частки від 1/2 частки квартири 16 по вул. Слобідській п’ятій, 76 в м. Миколаєві, від батька, Гудкова Юрія Григоровича та підписати відповідні документи.

4. Попередити законних представників дітей про відповідальність за порушення чинного законодавства щодо захисту житлових прав дітей.

 

5 Контроль за виконанням даного рішення покласти на начальника служби у справах дітей Миколаївської міської ради Кравченко Ю.В.

 

 

 

Міський голова                                                                                    О. СЄНКЕВИЧ

 

 Опубліковано:  4 січня 2021р


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: