Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

23 грудня 2020                                                                                        № 1303

Про надання дозволу громадянам на укладання договору про припинення

права на аліменти для  дітей у зв’язку

з передачею права власності на

нерухоме майно

 

Розглянувши  документи  надання дозволу громадянам на укладання договору про припинення права на аліменти для  дітей у зв’язку з передачею права власності на нерухоме майно, виходячи з інтересів дітей,  відповідно до ст. 190 Сімейного кодексу України, ст. 31, 32, 242 Цивільного кодексу України, керуючись пп. 4 п. “б” ч. 1 ст. 34 Закону України  “Про  місцеве самоврядування в Україні”, виконком  міської  ради

 

ВИРІШИВ:

 

1. Надати дозвіл законному представнику (матері),  (ПІБ), підписати  договір про припинення права на аліменти на дитину у зв’язку з набуттям права власності на нерухоме майно від імені малолітньої дитини, (ПІБ), (дата) р.н.,  ½ частки від ½ частки квартири (№) по вул. (адреса) в м. Миколаєві, від батька, (ПІБ) та підписати відповідні документи.

2. Надати дозвіл неповнолітній, (ПІБ),  (ПІБ) р.н., підписати  договір про припинення права на аліменти у  зв’язку з  набуттям права власності на нерухоме майно, ½ частки від ½ частки квартири (№)по вул. (адреса) в м. Миколаєві, від батька, (ПІБ) та підписати відповідні документи.

3. Надати дозвіл законному представнику (матері),  (ПІБ), надати згоду неповнолітній дитині, (ПІБ),  (дата) р.н., підписати  договір про припинення права на аліменти у зв’язку з набуттям права власності на нерухоме майно, ½  частки від ½ частки квартири (№) по вул. (адреса) в м. Миколаєві, від батька, (ПІБ) та підписати відповідні документи.

4. Попередити законних представників дітей  про відповідальність за порушення чинного законодавства щодо захисту житлових прав дітей.

5 Контроль за виконанням даного рішення покласти на начальника служби у справах дітей Миколаївської міської ради Кравченко Ю.В.

 

 

Міський голова                                                                                   О.СЄНКЕВИЧ

 

 Опубліковано:  4 січня 2021р


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: