Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

 

10 грудня 2020                                                                                           № 1/1

Про ранг посадової особи місцевого

самоврядування та умови оплати

праціміського голови

 

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 09.03.2006 № 268 «Про упорядкування структури та умов оплати праці працівників апарату органів виконавчої влади, органів прокуратури, судів та інших органів» (зі змінами), постанови Кабінету Міністрів України від 15.06.1994 № 414 «Про види, розміри і порядок надання компенсації громадянам у зв’язку з роботою, яка передбачає доступ до державної таємниці», керуючись ст.ст.10, 11, 15, 21 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування»,ст.59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Взяти до відома, що Сєнкевичу Олександру Федоровичу, міському голові, встановлено 3 ранг посадової особи місцевого самоврядування, віднесений до другої категорії посад.

2. У зв`язку з досягненням необхідного стажу роботи в органах місцевого самоврядування установити надбавку за вислугу років до посадового окладу з урахуванням надбавки за ранг у розмірі 15 відсотків, надбавку за високі досягнення у праці в розмірі 100 відсотків посадового окладу з урахуванням надбавки за ранг та вислугу років, надбавку в розмірі 10 відсотків посадового окладу за доступ до секретної інформації зі ступенем секретності «таємно», доплату за науковий ступінь кандидата економічних наук у розмірі 5 відсотків посадового окладу.

3. Здійснювати преміювання міського голови щомісячно в межах затвердженого фонду преміювання та економії коштів на оплату праці, надавати йому матеріальну допомогу для вирішення соціально-побутових питань та допомогу на оздоровлення при наданні щорічної відпустки в розмірах, передбачених законодавством, визначених наказом міського голови для працівників виконавчого комітету Миколаївської міської ради.

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови Криленка В.І.

 

 

Міський голова                                                                          О. СЄНКЕВИЧ

 

 Опубліковано:  4 січня 2021р


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: