Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

 

24 грудня 2020                                                                                         № 2/31

Про затвердження туристичного

логотипу міста Миколаєва

 

 

З метою розвитку туристичної галузі у м. Миколаєві, популяризації м. Миколаєва в Україні та за її межами, враховуючи  договір від 28.02.2020 № 107/02.02.01-34/02/20 про передачу виключних майнових прав інтелектуальної власності на використання логотипу міста Миколаєва, відповідно до Програми розвитку туристичної галузі м. Миколаєва до 2020 року, затвердженої рішенням Миколаївської міської ради від 14.03.2019 № 51/4, керуючись ч.1 п.49 ст.22, ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Затвердити туристичний логотип міста Миколаєва (додається).

2. Затвердити Положення про використання туристичного логотипу містаМиколаєва (далі – Положення, додається).

3. Виконавчим органам Миколаївської міської ради, комунальним підприємствам Миколаївської міської ради використовувати туристичний логотипм.Миколаєва згідно з Положенням.

4. Рекомендувати використання туристичного логотипу міста Миколаєва суб’єктам підприємницької діяльності та виробникам туристичної продукції згідно з Положенням.

5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради: з питань охорони здоров’я, соціального захисту населення, освіти, культури, туризму, молоді та спорту (Норд), першого заступника міського голови Криленка В.І.

 

Міський голова                                                       О. СЄНКЕВИЧ

 

ЗАТВЕРДЖЕНО

рішенняміської ради

від 24 грудня 2020

№ 2/31

 

Туристичний логотип містаМиколаєва

 

 

Туристичним логотипом Миколаєва є блакитна буква М, складеназ двохповнихповітрявітрил. «М» стоїть на хвилях, а над нею майорить прапор, вказуючинапрямпопутноговітру. Під знаком розташований блок з назвою та гасломміста «Миколаїв – місто на хвилі!»

________________________________________________________

 

ЗАТВЕРДЖЕНО

рішення міської ради

від 24 грудня 2020

№ 2/31

 

Зміст та опис логотипу

Туристичним логотипом Миколаєва є блакитна буква М, складена із двох повних повітря вітрил. «М» стоїть на хвилях, а над нею майорить прапор,вказуючинапрямпопутноговітру.Під знаком розташований блок з назвою та гасломміста «Миколаїв – місто на хвилі!»

 

Положення
про використання туристичного логотипу міста Миколаєва

1. Загальні положення

1.1. Положення про використання туристичного логотипу міста Миколаєва (далі – Положення) визначає єдині вимоги щодо використання туристичного логотипу міста Миколаєва.

1.2. Туристичний логотип міста Миколаєва використовується для промоції міста.

1.3. Туристичний логотип розроблений з метою поширення інформації про місто Миколаїв, як вдалого місця ділового та культурного партнерства, ведення бізнесу та інвестування, формування позитивного іміджу міста в межах України та за кордоном.

1.4. Туристичний логотип є унікальним, пізнаваним та асоціюється з містом Миколаєвом.

1.5. Візуалізація використання туристичного логотипу міста Миколаєва – це детальна інструкція з використання усіх розроблених елементів стилістики  (логотип, фірмовий шрифт, фірмовий колір тощо), яка при правильному використанні  значно підвищує імідж міста.

1.6. Положення поширює свою дію на Миколаївську міську раду та її виконавчі органи, комунальні підприємства, установи, організації, органи самоорганізації населення, фізичних та юридичних осіб щодо оформлення та використання туристичного логотипу міста Миколаєва.

1.7. Використання туристичного логотипу міста Миколаєва та промоційної продукції міста Миколаєва включає завантаження і будь-яку форму дублювання, адаптації, поширення та публікації інформації і зображень незалежно від технічної форми, в якій це відбувається.

1.8. Виключні майнові авторські та суміжні права на використання зображення туристичного логотипу міста Миколаєва належать Миколаївській міській раді на підставі договору від 28.02.2020 № 107/02.02.01-34/02/20 про передачу виключних майнових прав інтелектуальної власності на використання логотипу м.Миколаєва.

2. Мета  Положення

2.1. Положення регламентує правильне використання туристичного логотипу міста Миколаєва, що буде застосований у рекламних, промоційних та інших заходах, спрямованих на формування позитивного іміджу міста Миколаєва в Україні та за кордоном завдяки уніфікації візуалізованих офіційних та промоційних матеріалів.  

3. Умови та порядок використання

 туристичного логотипуміста Миколаєва

3.1. Для забезпечення промоції міста туристичний логотип міста Миколаєва мають право використовувати на безоплатній основі фізичні та юридичні особи, інші установи та організації: як елемент святкового оформлення міста під час державних та міських свят, урочистих церемоній (фестивалі, конкурси, виставки тощо); на Почесних відзнаках, грамотах, вітальних листівках; на сувенірній продукції; на поліграфічній продукції, презентаційних матеріалах; у рекламних цілях: на афішах, соціальній рекламі та ін.

3.2 Виконавці міської цільової програми розвитку туристичної галузі міста можуть використовувати туристичний логотип містаМиколаєва на оголошеннях, банерах та іншій представницькій продукції; під час проведення зустрічей, презентацій,  інших заходів  та у рекламних цілях, зокрема на афішах подій, що організовуються та проводяться Миколаївською міською радою чи її виконавчими органами та у інших випадках, що не суперечать Положенню про зміст, опис та порядок використання герба міста Миколаєва, затвердженого рішенням Миколаївської міської ради«Про затвердження герба міста Миколаєва» від 26.09.97р №14/2 (із змінами).

 

3.3. Отримати туристичний логотип міста Миколаєва, ознайомитись з візуалізацією використання  туристичного логотипу міста Миколаєва можна на офіційному вебсайтіМиколаївської міської ради  / .

4. Вимоги до використання туристичного

 логотипуміста Миколаєва

 

4.1. Туристичний логотип складається з блакитної букви М, яка складена з двох повних повітря вітрил. Над буквою М розташований прапор. Під знаком розташований блок з назвою та гаслом міста «Миколаїв – місто на хвилі!»

4.2. Використання туристичного логотипу міста Миколаєва здійснюється відповідно до вимог візуалізації використання туристичного логотипу міста Миколаєва і є обов’язковим для виконання всіма користувачами.

__________________________________________________________

 

 Опубліковано:  4 січня 2021р


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: