Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

28 жовтня 2020                                                                                        № 1038

Про надання дозволу ПІБ

на укладання, підписання

договору оренди землі та отримання

орендної плати

 

        Розглянувши документи про надання дозволу ПІБ на укладання, підписання договору оренди землі та отримання

орендної плати, встановлено, що батько дитини ПІБ - помер 07.07.2014.

        Відповідно до ст.ст. 17, 18 Закону України “Про охорону дитинства”, ст.12 Закону України “Про основи соціального захисту бездомних осіб і безпритульних дітей”, ст.ст. 176, 177 Сімейного кодексу України, ст.ст. 31, 242 Цивільного кодексу України, керуючись п.п. 4 п. “б” ч. 1 ст. 34 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконком міської ради

 

ВИРІШИВ:

 

 1. Надати дозвіл законному представнику, ПІБ, на укладання, підписання договору оренди землі та отримання орендної плати, об’єктом якого є 1/3 частки земельної ділянки площею  га, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, кадастровий №  , яка розташована на території  адреса та на укладання, підписання договору оренди землі та отримання орендної плати, об’єктом якого є 1/3 частки земельної ділянки площею  га, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, кадастровий №  , яка розташована на території  адреса від імені малолітньої  ПІБ, р.н., а також підписати відповідні документи.

    2. Зобов’язати законного представника малолітньої у трьох місячний термін надати до служби у справах дітей адміністрації Корабельного району Миколаївської міської ради договір оренди земельної ділянки.

    3.Попередити законного представника  малолітньої про відповідальність за порушення чинного законодавства щодо захисту майнових прав дитини.

    4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на  начальника служби у справах дітей Миколаївської міської ради  Кравченко Ю.В.

 

 

Перший заступник

міського голови                                                                            В. КРИЛЕНКО

 

Опубліковано: 28 жовтня 2020р


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: