Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

 

20 жовтня 2020                                                                                      № 57/398

Про передачу субвенції з бюджету міста Миколаєва обласному

бюджету Миколаївської області для співфінансування

субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на

забезпечення якісної, сучасної та доступної загальної середньої

освіти “Нова українська школа” на закупівлю комп’ютерного

обладнання для закладів загальної середньої освіти

 

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 04.04.2018 № 237 “Деякі питання надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на забезпечення якісної, сучасної та доступної загальної середньої освіти “Нова українська школа”, розпорядження голови Миколаївської обласної державної адміністрації від 19.06.2020 № 247-р “Про внесення змін до обсягу міжбюджетних трасфертів у 2020 році”, керуючись пп. “б” п. 2 ч. 1 ст. 89, ст. 93, ст. 101 Бюджетного кодексу України, ст.ст. 25, 59 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Передати у 2020 році субвенцію з бюджету міста Миколаєва обласному бюджету Миколаївської області для співфінансування субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на забезпечення якісної, сучасної та доступної загальної середньої освіти “Нова українська школа” на закупівлю комп’ютерного обладнання для закладів загальної середньої освіти міста Миколаєва в сумі 439,562 тис. грн.

2. Доручити міському голові укласти договір з Миколаївською обласною державною адміністрацією на передачу бюджетних коштів з бюджету міста Миколаєва до обласного бюджету Миколаївської області.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійні комісії міської ради: з питань охорони здоров’я, соціального захисту населення, освіти, культури, туризму, молоді та спорту (Мотуза), з питань економічної і інвестиційної політики, планування, бюджету, фінансів та соціально-економічного розвитку (Бернацького), першого заступника міського голови Криленка В.І.

 

 

Міський голова                                                                                   О. СЄНКЕВИЧ

 

Опубліковано: 3 листопада 2020р


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: