Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

 

23 липня 2020                                                                                   № 57/285

Про передачу в оренду земельної ділянки для

розміщення багатоквартирних житлових будинків по

Корабельному району  м. Миколаєва

 

Розглянувши звернення суб’єкта господарювання, рекомендації постійних комісій міської ради, керуючись Конституцією України, Земельним кодексом України, Законами України “Про оренду землі”, “Про землеустрій”, “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється з метою передачі в оренду земельної ділянки (кадастровий номер – 4810136600:05:091:0010)  загальною площею 21040 кв.м, зі зміною цільового призначення для будівництва і обслуговування санаторно-оздоровчих закладів (В.03.15 – для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови) на цільове призначення - для реконструкції комплексу санаторію-профілакторію «Океан» для розміщення багатоквартирних житлових будинків (В.02.03 – для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку) з віднесенням їх до земель житлової та громадської забудови, для реконструкції комплексу санаторію - профілакторію «Океан» для розміщення багатоквартирних житлових будинків по вул. Металургів, 4.

Земельна ділянка має обмеження у використанні:

- 01.04 – “охоронна зона навколо (вздовж) об’єкту зв’язку” на частину земельної ділянки площею 160 кв.м;

- 01.05 – “охоронна зона навколо (вздовж) об’єкту енергетичної системи” на частину земельної ділянки площею 4140 кв.м;

- 01.08 – “охоронна зона навколо інженерних комунікацій” (каналізаційні комунікації) на частину земельної ділянки площею 691 кв.м.

1.1. Змінити цільове призначення земельної ділянки (кадастровий номер – 4810136600:05:091:0010) площею 21040 кв.м з цільового призначення для будівництва і обслуговування санаторно-оздоровчих закладів (В.03.15 – для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови) на цільове призначення - для реконструкції комплексу санаторію-профілакторію «Океан» для розміщення багатоквартирних житлових будинків (В.02.03 – для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку) з віднесенням їх до земель житлової та громадської забудови для реконструкції комплексу санаторію - профілакторію «Океан» для розміщення багатоквартирних житлових будинків по вул. Металургів, 4 відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 05.02.2019  № 17-566.

1.2. Передати товариству з обмеженою відповідальністю «ОКЕАН ПАРК» в оренду строком на 15 років земельну ділянку площею 21040 кв.м для розміщення багатоквартирних житлових будинків по вул. Металургів, 4.

Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 27.05.2019, протокол № 108, на якому рекомендовано погодити.

 

Зобов'язати землекористувача:

-  одержати документи, які посвідчують право на землю;

- забезпечити вільний доступ для прокладання нових, ремонту та експлуатації існуючих інженерних мереж і споруд, розміщених у межах земельної ділянки;

- виконувати обов'язки землекористувача відповідно до вимог ст. 96 Земельного кодексу України.

 

2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології (Концевого), заступника міського голови Андрієнка Ю.Г.

 

 

 Міський голова                                                                                О.Ф.Сєнкевич

 

 

Опубліковано: 20 жовтня 2020р


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: