Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

 

23 липня 2020                                                                                   № 57/284

Про передачу в оренду земельної ділянки для обслуговування

залізничної колії по Корабельному району  м. Миколаєва

 

Розглянувши звернення суб’єкта господарювання, рекомендації постійних комісій міської ради, керуючись Конституцією України, Земельним кодексом України, Законами України “Про оренду землі”, “Про землеустрій”, “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду (кадастровий номер – 4810136600:07:004:0137) загальною площею 346 кв.м, із земель комунальної власності, у тому числі 193 кв.м під спорудами, 153 кв.м під проходами, проїздами та площадками, зарахувавши її до земель промисловості, для обслуговування об’єкта транспортної інфраструктури -  залізничної колії, прилеглої до майнових комплексів по вул. Айвазовського, 15-а та по  вул. Айвазовського, 15-а/5.

Земельна ділянка має обмеження у використанні:

- 01.08 – “охоронна зона навколо інженерних комунікацій” (каналізація) на частину земельної ділянки площею 64 кв.м;

- 01.05 – “охоронна зона навколо (вздовж) об’єкта енергетичної системи” на частину земельної ділянки площею 36 кв.м.

1.1. Передати товариству з обмеженою відповідальністю “ЛЕНТАКС-ЮГ”  в оренду зі співвласниками строком на 15 років земельну ділянку площею 346 кв.м, для обслуговування об’єкта транспортної інфраструктури -  залізничної колії, прилеглої до майнових комплексів по вул. Айвазовського, 15-а та по вул. Айвазовського, 15-а/5 відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради  від  12.02.2016  № 17-494, який підтверджено 22.11.2018.

1.2. З метою визначення розміру орендної плати затвердити розмір ідеальної частки товариства з обмеженою відповідальністю “ЛЕНТАКС-ЮГ”  1/2 частини від земельної  ділянки площею 346 кв.м, що складає 173 кв.м, з віднесенням за функціональним призначенням до земель промисловості, для обслуговування об’єкта транспортної інфраструктури -  залізничної колії, прилеглої до майнових комплексів по вул. Айвазовського, 15-а та по                 вул. Айвазовського, 15-а/5.

Ідеальна частка землекористування не підлягає окремому відчуженню та перенесенню на місцевість.

Пункт 1  розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 03.12.2018, протокол № 98, на якому рекомендовано погодити.

 

Зобов'язати землекористувача:

-  одержати документи, які посвідчують право на землю;

- забезпечити вільний доступ для прокладання нових, ремонту та експлуатації існуючих інженерних мереж і споруд, розміщених у межах земельної ділянки;

- виконувати обов'язки землекористувача відповідно до вимог ст. 96 Земельного кодексу України.

 

2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології (Концевого), заступника міського голови Андрієнка Ю.Г.

 

 

 Міський голова                                                                                О.Ф.Сєнкевич

 

Опубліковано 06 жовтня 2020р


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: