Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

 

23 липня 2020                                                                                   № 57/306

Про укладення договору про встановлення

особистого строкового сервітуту для розміщення

стаціонарної тимчасової  споруди  по  м.  Миколаєву

 

Розглянувши звернення суб’єкта господарювання, керуючись Земельним кодексом України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», рішенням Миколаївської міської ради від 14.02.2013 № 25/19 «Про внесення змін та доповнень до рішення Миколаївської міської ради від 26.01.2012 № 14/16 «Про затвердження Порядку розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності на території                          м. Миколаєва», міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Затвердити технічну документацію  із землеустрою  щодо встановлення меж особистого строкового сервітуту на земельну ділянку загальною площею 59 кв.м, зарахувавши її до земель комерційного використання, для розміщення стаціонарної тимчасової споруди зупиночного комплексу з торговельним павільйоном площею 27,3 кв.м по вул. Олега Ольжича, біля будинку № 3-г у Корабельному районі.

1.1. Дозволити приватному підприємству «Торговий дім «Лакомка»  укладення договору про встановлення особистого строкового сервітуту строком на 1 рік з правом його поновлення на такий самий термін протягом 4 років для розміщення стаціонарної тимчасової споруди зупиночного комплексу з торговельним павільйоном площею 27,3 кв.м на земельній ділянці загальною площею 59 кв.м по вул. Олега Ольжича, біля будинку        № 3-г у Корабельному районі, згідно із кадастровим планом земельної ділянки, відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 28.01.2019  № 17-358.

Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 10.06.2019, протокол № 109, на якому рекомендовано погодити.

 

Зобов'язати землекористувача:

-  протягом 20 робочих днів з дати прийняття цього рішення звернутись до управління земельних ресурсів Миколаївської міської ради щодо укладення договору про встановлення особистого строкового сервітуту строком на 1 рік з правом його поновлення на той самий термін протягом 4 років шляхом укладення відповідного договору про зміни;

- укласти договір про встановлення особистого строкового сервітуту та здійснити плату по ньому не пізніше 2 місяців з дати прийняття цього рішення. У разі ухилення замовника без поважних причин від укладення договору про встановлення особистого строкового сервітуту, затримання надання необхідних документів для його укладення, непідписання договору або нездійснення за ним плати протягом 2 місяців з дати прийняття рішення, замовник втрачає право на укладення договору та розміщення стаціонарної тимчасової споруди;

- виконувати обов’язки землекористувача відповідно до вимог ст. 96 Земельного кодексу України;

- виконувати обмеження в користуванні земельною ділянкою згідно з технічною документацію  щодо встановлення меж особистого строкового сервітуту для розміщення стаціонарних тимчасових споруд (групи стаціонарних тимчасових споруд) для провадження підприємницької діяльності.

2. Зобов’язати замовника відповідно до розділу 3 Порядку розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності на території м. Миколаєва, затвердженого рішенням міської ради від 14.02.2013 № 25/19,  оформити паспорт прив’язки пересувної тимчасової споруди з урахуванням заміни пересувної тимчасової споруди на архетипи, затверджені рішенням виконкому міської ради від 22.03.2019 № 265, або погоджені управлінням містобудування та архітектури Миколаївської міської ради сучасні архетипи.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології (Концевого), заступника міського голови Андрієнка Ю.Г.

 

Міський голова                                                                                 О.СЄНКЕВИЧ

 

 

Опубліковано 06 жовтня 2020р


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: