Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

 

23 липня 2020                                                                                   № 57/343

Про надання дозволу на розроблення проєкту

землеустрою щодо відведення земельної ділянки

для продажу прав на земельних торгах

 

З метою сприяння соціально-економічному розвитку міста, керуючись ст.134 Земельного кодексу України, ст.26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Надати дозвіл управлінню земельних ресурсів Миколаївської міської ради на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для продажу прав на земельних торгах:

1.1.На земельну ділянку орієнтовною площею 525 кв.м для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з об’єктами торгово-розважальної та ринкової інфраструктури (код КВЦПЗ В 02.10.) по вул. Миколаївській, 3 в Інгульському районі м.Миколаєва.

Висновок департаменту архітектури та містобудування Миколаївської міської ради від 09.07.2019 № 17-2660.

Пункт 1 погоджено постійною комісією міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 04.11.2019, протокол  № 114.

2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології (Концевого), заступника міського голови  Андрієнка Ю.Г.

 

Міський голова                                                                                 О.СЄНКЕВИЧ

 

 

 

Опубліковано 21 вересня 2020р


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: