Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

26 серпня 2020                                                                                        № 735

Про надання дозволу

неповнолітньому ПІП, дата

народження, на переоформлення

свідоцтв про реєстрацію

транспортних засобів

 

 

Розглянувши документи про надання дозволу неповнолітньому ПІП, дата народження, на переоформлення свідоцтв про реєстрацію транспортних засобів, відповідно до ст.ст. 17 Закону України “Про охорону дитинства”, ст.ст. 32, 242 Цивільного кодексу України, ст.ст. 176, 177 Сімейного кодексу України, керуючись пп. 4 п. “б” ч. 1 ст. 34 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконком міської ради

 

ВИРІШИВ:

 

1. Надати дозвіл неповнолітньому ПІП, дата народження, переоформити свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу автомобіля марки VOLKSWAGEN, модель POLO, 2010 року випуску, реєстраційний номер НОМЕР, колір червоний, номер шасі (кузова, рами) НОМЕР , який належав спадкодавцю на підставі свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу серії НОМЕР, виданого Центром 5147, дата реєстрації за спадкодавцем ДАТА, та що є спадковим майном, на ім’я гр. ПІП, з обов’язковим оформленням неповнолітнього співвласником автомобіля, за умови надання батьком, ПІП, письмової нотаріально-посвідченої згоди на вчинення правочину.

2. Надати дозвіл неповнолітньому ПІП, дата народження, переоформити свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу автомобіля марки ВАЗ, модель 2115 40, 2007 року випуску, реєстраційний номер НОМЕР, колір сірий, номер шасі (кузова, рами) НОМЕР, який належав спадкодавцю на підставі свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу серії НОМЕР, виданого Миколаївським відділом реєстраційно-екзаменаційної роботи УДАІ УМВС, дата реєстрації за спадкодавцем ДАТА, та що є спадковим майном, на ім’я гр. ПІП, з обов’язковим оформленням неповнолітнього співвласником автомобіля, за умови надання батьком, ПІП, письмової нотаріально-посвідченої згоди на вчинення правочину.

3. Попередити законного представника про відповідальність за порушення чинного законодавства щодо захисту майнових прав дитини.

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на начальника служби у справах дітей Миколаївської міської ради Кравченко Ю.В.

 

 

Міський голова                                                                              О. СЄНКЕВИЧ

 

Опубліковано 21 вересня 2020р


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: