Мапа порталу

                                                        МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

                                                                    РІШЕННЯ

 

23 липня 2020                                                                                №57/287

 

 

Про продовження юридичній особі оренди земельної ділянки

для обслуговування РП № 43 «В» у Центральному районі

м. Миколаєва

 

Розглянувши звернення юридичної особи, наявну земельно-кадастрову інформацію, рекомендації постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології, керуючись Земельним кодексом України, Законами України  "Про  оренду  землі", "Про  місцеве  самоврядування в Україні", міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1.  Акціонерному товариству “Миколаївобленерго” продовжити на                5 років, з дати прийняття рішення, оренду земельної ділянки площею 66 кв.м (кадастровий номер 4810137200:10:085:0010), яка передана в оренду рішенням міської ради від 25.04.2014 № 39/56, зарахувавши її до земель енергетики, для обслуговування РП № 43 «В» по вул. Поштовій, біля будинку № 76 (Варварівка), відповідно до висновку департаменту архітектури та містобудування Миколаївської міської ради від 31.07.2019          № 17-2969.

Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 07.10.2019, протокол № 112, на якому  рекомендовано погодити це питання.

 

2. Зобов'язати землекористувача:

- укласти  договір про зміни до договору оренди землі;

- забезпечити вільний доступ для прокладання нових, ремонту та експлуатації існуючих інженерних мереж і споруд, розміщених у межах земельної ділянки;

- виконувати обов'язки землекористувача відповідно до вимог ст. 96 Земельного кодексу України.

 

3. Контроль  за  виконанням  даного  рішення  покласти  на постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології (Концевого), заступника міського голови Андрієнка Ю.Г.

 

 

Міський голова                                                                                    О.СЄНКЕВИЧ                  

 Опублікувано 8 вересня 2020р


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: