Мапа порталу

                                                            МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

                                                                               РІШЕННЯ

23 липня 2020                                                                                                №57/367

 

 

Про надання дозволу юридичній особі на виготовлення технічної

документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)

меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у Центральному

районі м. Миколаєва

 

          Розглянувши звернення юридичної особи, наявну земельно-кадастрову інформацію, рекомендації постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології, керуючись Конституцією України, Земельним кодексом України, Законами України "Про оренду землі", "Про землеустрій", "Про місцеве самоврядування в Україні", міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Надати ТОВ «МИКОЛАЇВ-БУД ДЕВЕЛОПМЕНТ» дозвіл для виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та згоду на відновлення меж  земельної ділянки площею 34872 кв.м (кадастровий номер 4810137200:07:004:0010), за рахунок земельної ділянки,  відведеної рішенням міської ради від  30.06.2006 № 2/25, з метою передачі земельної ділянки в оренду для обслуговування нежитлових приміщень по                                        вул. Мостобудівників, №№16-16/30, відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 18.12.2018 №17-4853.

Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 21.01.2019, протокол №102, на якому  рекомендовано погодити це питання.

 

2. Зобов'язати замовника надати до департаменту з надання адміністративних послуг Миколаївської міської ради погоджену технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).

 

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин  та екології (Концевого),  заступника міського голови   Андрієнка Ю.Г.        

 

 

Міський голова                                                                        О.Ф. Сєнкевич                  

  Опублікувано 8 вересня 2020р


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: