Мапа порталу

                                      МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

                                                     РІШЕННЯ

 

23 липня 2020                                                                                         №57/363                                            

 

 

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою

 щодо відведення земельних ділянок юридичній особі,

фізичним  особам  (громадянам)   по  Заводському

 району  м. Миколаєва

 

Розглянувши звернення юридичної особи , фізичних осіб (громадян),  наявну земельно-кадастрову інформацію, рекомендацію постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології, керуючись Конституцією України, Земельним кодексом України, Законами України "Про оренду землі", "Про землеустрій", "Про місцеве самоврядування в Україні", міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Надати дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки:

 

            1.  Громадянам Глонзі Тетяні Євгенівні, Бергман Ірині Олександрівні, Тітовій Ганні Володимирівні    надати дозвіл для складання проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки  в оренду   орієнтовною площею 498 кв.м, за рахунок земель комунальної власності,  для  обслуговування нежитлового приміщення закусочної за адресою: вул. Лазурна,30/5 відповідно до висновку управління містобудування та архітектури    Миколаївської міської ради від 10.04.2017 № 15-1018

          Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

     Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 24.04.2017, протокол № 45, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

          Пункт 2 «2. Товариству з обмеженою відповідальністю                                   « Миколаївський завод залізобетонних виробів» надати дозвіл для складання проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки  в оренду   орієнтовною площею   8178 кв.м , за рахунок земель комунальної власності,  для  обслуговування  нежитлового об’єкта  виробничого підприємства  по                                            вул. Індустріальній,5 відповідно до висновку управління містобудування та архітектури    Миколаївської міської ради від 10.03.2017 № 17-313-01.

          Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

    Пункт 2 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 10.05.2017, протокол № 47, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради» на 23 сесії міської ради від 27.07.2017 за пропозицією депутата міської ради Яковлєва А.В. знято з розгляду та направлено для розгляду на постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології.

     2. Зобов'язати замовників  надати до департаменту з надання адміністративних  послуг Миколаївської міської ради погоджений проект землеустрою.

  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на  постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва,  регулювання земельних відносин  та екології (Концевого) ,   заступника міського голови   Турупалова А.В.

     

 Міський голова                                                                                      О.Ф. Сєнкевич

Опубліковано: 19 серпня 2020р.


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: