Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА_МІСЬКА_РАДА


РІШЕННЯ

№ 19/22 від 2012-08-21

Про    внесення    змін     та       доповнень до     Положення    про    оренду      майна, що   належить   до комунальної  власностітериторіальної  громади  міста Миколаєва, затвердженого   рішенням    міської    ради від 20.10.11 №10/15


З метою удосконалення порядку надання в оренду майна, що належить до комунальної власності територіальної громади міста, та підвищення ефективності управління комунальною власністю територіальної громади міста Миколаєва, керуючись Законом України „Про оренду державного та комунального майна”, Законом України „Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада
 
ВИРІШИЛА:
         
1.Внести зміни та доповнення до Положення про оренду майна, що належить до комунальної власності територіальної громади міста Миколаєва (далі-Положення), затвердженого рішенням міської ради від 20.10.11 №10/15 „Про затвердження Положення  про оренду майна, що належить до комунальної власності територіальної громади міста Миколаєва.”
           1.1.Пункт 10.1 розділу 10 Положення викласти в такій редакції:
„10.1. Для розгляду питання про надання згоди Орендарю на здійснення невід'ємних поліпшень орендованого комунального майна Орендар подає заяву Орендодавцю та такий пакет документів:
- інформацію про доцільність здійснення поліпшень орендованого майна (у вигляді акта обстеження, який підписують представник Орендодавця, балансоутримувача,  Орендар);
- кошторис витрат на проведення передбачуваних поліпшень або проектно-кошторисну документацію.”
1.2.Пункт 10.4 розділу 14 ”Типовий договір оренди” Положення викласти в такій редакції:
”10.4. Договір оренди може бути розірвано за погодженням Сторін. На вимогу однієї із Сторін договір оренди може бути достроково розірвано за рішенням суду у разі невиконання Сторонами своїх зобов'язань та з інших підстав, передбачених законодавчими актами України.
У разі припинення або розірвання Договору, поліпшення орендованого майна, здійснені Орендарем за рахунок власних коштів, які можна відокремити від орендованого  майна, не завдаючи йому шкоди, визначаються власністю Орендаря, а невідокремлені поліпшення – власністю Орендодавця.  
Орендодавець не компенсує Орендарю вартості поліпшень орендованого майна, здійснених Орендарем.”
2. Скасувати рішення Миколаївської міської ради від 05.07.12 №18/15 „Про внесення змін та доповнень до Положення про оренду майна, що належить до комунальної власності територіальної громади міста Миколаєва, затвердженого рішенням Миколаївської міської ради від 20.10.11 №10/15”.
3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань управління комунальною власністю міста (Баєва), першого заступника міського голови Андрієнка Ю.Г.


Міський головаВ.Д. Чайка

знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: