Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

08 липня 2020                                                                                        № 575

Про внесення змін та доповнень до рішення

виконавчого комітету Миколаївської міської ради

від 27.12.2019 № 1419 «Про затвердження Порядку

проведення капітального ремонту та обладнання

спеціальними засобами і пристосуваннями для

адаптації житлових та санітарно-гігієнічних

приміщень власних будинків та квартир особам з

інвалідністю, які пересуваються на інвалідних

візках, та особам, що виховують дітей з

інвалідністю, які пересуваються на візках та

потребують постійної сторонньої допомоги»

(зі змінами)

 

У зв’язку з внесеними змінами до Закону України «Про публічні закупівлі» та з метою впорядкування порядку проведення капітального ремонту та обладнання спеціальними засобами і пристосуваннями для адаптації житлових та санітарно-гігієнічних приміщень власних будинків та квартир особам з інвалідністю, які пересуваються на інвалідних візках, та особам, що виховують дітей з інвалідністю, які пересуваються на візках та потребують постійної сторонньої допомоги, керуючись ст. 40, ч. 6 ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконком міської ради

 

ВИРІШИВ:

 

1. Внести зміни та доповнення до рішення виконавчого комітету Миколаївської міської ради від 27.12.2019 № 1419 «Про затвердження Порядку проведення капітального ремонту та обладнання спеціальними засобами і пристосуваннями для адаптації житлових та санітарно-гігієнічних приміщень власних будинків та квартир особам з інвалідністю, які пересуваються на інвалідних візках, та особам, що виховують дітей з інвалідністю, які пересуваються на візках та потребують постійної сторонньої допомоги» (зі змінами) (далі – Порядок).

1.1. У пункті 2 Порядку виключити:

« і ремонтно-будівельних організацій».

1.2. Пункти 2.2, 2.3, 7, 10, 11, 12 Порядку викласти в такій редакції:

 

«2.2. Комісія після обстеження квартири або будинку складає перелік робіт, які необхідно виконати, відповідно до Переліку основних робіт, що виконуються під час проведення капітального ремонту та обладнання спеціальними засобами і пристосуваннями для адаптації житлових та санітарно-гігієнічних приміщень власних будинків та квартир особам з інвалідністю, які пересуваються на інвалідних візках, та особам, що виховують дітей з інвалідністю, які пересуваються на візках та потребують постійної сторонньої допомоги, затвердженого рішенням виконкому Миколаївської міської ради від 27.12.2019 № 1419».

2.3. За результатами обстеження квартири або будинку комісією департамент праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради залучає на договірних засадах підприємство (установу, організацію) відповідного спрямування для складання дефектного акта, зведеного кошторисного розрахунку та іншої  кошторисної документації та здійснення технічного нагляду за ходом та результатами проведення капітального ремонту на визначених об’єктах. Дефектний акт узгоджується із заявником та затверджується директором департаменту праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради.

7. Фінансування витрат, пов’язаних з проведенням капітального ремонту, відповідно до зведеного кошторисного розрахунку,  проводиться за рахунок коштів міського бюджету, передбачених на відповідний рік.

10. Загальна вартість капітального ремонту, відповідно до зведеного кошторисного розрахунку, розраховується згідно з вимогами чинного законодавства України та визначається у розмірі, що не перевищує 120 тис. грн.

11. Зведений кошторисний розрахунок затверджується директором департаменту праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради на підставі протоколу рішення комісії.

12. Капітальний ремонт проводиться підрядною організацією, яка визначається відповідно до вимог Закону України «Про публічні закупівлі» та має право на виконання таких робіт відповідно до законодавства на підставі укладеного договору.»

 

3. Пункти 3, 4 Порядку виключити.

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови Криленка В.І.

 

Міський голова                                                                                    О. СЄНКЕВИЧ

 

 

 

Опубліковано: 14 липня 2020р. 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: