Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

08 липня 2020                                                                                        № 565

    Про надання дозволу громадянам

   ПІБ, ПІБ на укладання

    договору дарування

 

     Розглянувши документи про надання дозволу громадянам ПІБ, ПІБ на укладання договору  дарування, відповідно до ст.ст.   32, 242, 717-719 Цивільного  кодексу України, ст.ст. 17, 18  Закону  України  “Про охорону дитинства”,  керуючись пп. 4 п. “б” ч. 1 ст. 34    Закону    України “Про  місцеве     самоврядування в Україні”, виконком міської ради

 

ВИРІШИВ:

 

           1. Надати дозвіл гр. ПІБ,  подарувати 1/2 частки адреса у м. Миколаєві, що є її приватною власністю неповнолітній ПІБ,  р.н., в зв’язку з продажем ¼ частки кімнат адреса  у м. Миколаєві, що є приватною власністю дітей.

      2. Надати дозвіл неповнолітній ПІБ, р.н.,  прийняти в дар 1/2 частки  адреса у м. Миколаєві.

Надати дозвіл законним представникам ПІБ, ПІБ, надати згоду неповнолітній дочці ПІБ, р.н., прийняти в дар 1/2 частки адреса м. Миколаєві.

   3. Попередити законних представників неповнолітньої  про відповідальність за порушення чинного законодавства щодо захисту житлових прав дитини.

    4. Зобов’язати законних представників неповнолітньої у тримісячний  термін надати до служби у справах дітей адміністрації Корабельного району Миколаївської міської ради копію документу, що підтверджує право власності дитини на набуте житло.

     5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на  начальника служби у справах дітей Миколаївської міської ради  Кравченко Ю.В.

 

    Міський голова                                                                  О. СЄНКЕВИЧ

 

 

 

 

 

Опубліковано: 13 липня 2020р. 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: