Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

10 червня 2020                                                                                        № 438

Про вшанування пам’яті

Фоміних Світлани Григорівни

 

З метою увічнення пам’яті видатного українського хормейстера, засновника академічного жіночого хору, лауреата Національної премії ім. Т.Г. Шевченка, повного кавалера ордена “За заслуги”, заслуженого працівника культури України Фоміних Світлани Григорівни, враховуючи клопотання Миколаївського коледжу культури та мистецтв від 15.10.2019 № 281, керуючись підпунктом 10 пункту “б” статті 32 та частиною шостою статті 59 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконком міської ради

 

ВИРІШИВ:

 

1. Встановити на будівлі головного корпусу Миколаївського коледжу культури і мистецтв за адресою: вул. Фалєєвська, 5, м. Миколаїв меморіальну дошку на честь Фоміних С.Г. з таким текстом: “Тут у 1989-2009 роках працювала видатний український диригент-хормейстер, засновник академічного жіночого хору, лауреат Національної премії ім. Т.Г. Шевченка, повний кавалер ордена “За заслуги”, заслужений працівник культури України Фоміних Світлана Григорівна”.

2. Визначити управління з питань культури та охорони культурної спадщини Миколаївської міської ради (Любарова) відповідальним за виготовлення за рахунок коштів міського бюджету меморіальної дошки на честь Фоміних Світлани Григорівни.

3. Взяти до уваги, що Миколаївський коледж культури і мистецтв (за узгодженням) забезпечує церемонію урочистого відкриття меморіальної дошки на честь Фоміних С.Г.

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови Криленка В.І.

 

Міський голова                                                                                    О. СЄНКЕВИЧ

 

 

 

Опубліковано: 16 червня 2020р. 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: