Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

 

12 червня 2020                                                                               № 56/117

Про здійснення Миколаївською

міською радою місцевого

запозичення у 2020 році для

фінансування інвестиційного

проєкту «DemoUkrainaDH у місті

Миколаїв»

 

        З метою впровадження заходів інвестиційного проєкту «DemoUkrainaDH у місті Миколаїв», відповідно до  статей 16,18,74 Бюджетного кодексу України,   постанови Кабінету Міністрів України від 16.02.2011 № 110 «Про затвердження Порядку здійснення місцевих запозичень», рішення від  20.12.2019 № 56/70 «Про бюджет міста Миколаєва на 2020 рік», керуючись статтями  26, 70, частиною  першою статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1.      Здійснити місцеве запозичення шляхом залучення кредиту на наступних умовах:

1.1. Мета здійснення запозичення – фінансування заходів інвестиційного  проєкту  «DemoUkrainaDH у місті Миколаїв».

     1.2. Форма здійснення запозичення – укладення кредитного договору  між Миколаївською міською радою та Північною Екологічною Фінансовою Корпорацією (НЕФКО).

     1.3 Вид запозичення – зовнішній  кредит (кредит від МФО).

     1.4. Розмір та валюта запозичення –  500 000 ( п’ятсот тисяч) євро.

     1.5. Період запозичення - 7 років від підписання угоди про передачу кредитних коштів.

       1.6. Пільговий період – 12 місяців від дати підписання кредитного договору.

       1.7. Відсоткова ставка за користування кредитом складає 6 відсотків річних.

       1.8. Розмір основної суми боргу за запозиченням становить  500 000 (п’ятсот тисяч) євро.

      1.9. Сплата відсотків за користування кредитом здійснюється  щопіврічними платежами відповідно до умов, визначених кредитним договором, починаючи з першої погодженої дати платежу після надання першого траншу кредиту.

      1.10. Погашення кредиту  здійснюється рівними щопіврічними платежами, відповідно до умов, визначених кредитним договором, після закінчення пільгового періоду.

      2. Майнове або інше забезпечення виконання зобов’язань за запозиченням не надається.

       3. Уповноважити директора департаменту фінансів Миколаївської міської ради Святелик Віру Євгенівну вчиняти всі необхідні правочини та здійснювати всі передбачені чинним законодавством України дії, пов’язані із залученням запозичення до бюджету міста Миколаєва, у тому числі підписати кредитний договір між Миколаївською міською радою та Північною Екологічною Фінансовою Корпорацією (НЕФКО).

       4. Погашення кредиту та сплата відсотків за кредитом, а також інші витрати, пов’язані з отриманням та погашенням даного запозичення, здійснюються за рахунок коштів бюджету міста Миколаєва.

        5. Департаменту фінансів Миколаївської міської ради щорічно передбачати у бюджеті міста кошти, необхідні для здійснення витрат з виконання боргових зобов’язань міста до кінця дії цих зобов’язань.

        6. Рішення набирає чинності після погодження обсягу та умов здійснення запозичення  Миколаївською міською радою Міністерством фінансів України.

        7.  Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійні комісії міської ради: з питань економічної і інвестиційної політики, планування, бюджету, фінансів та соціально-економічного розвитку (Бернацького),  з питань промисловості, транспорту, енергозбереження, зв’язку, сфери послуг, підприємництва та торгівлі (Євтушенка), заступника міського голови Омельчука О.А.

 

 

Міський голова                                                                               О.СЄНКЕВИЧ

 

 

Опубліковано: 26 червня 2020р. 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: