Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

 

12 червня 2020                                                                                   № 56/124

Про прийняття в 2020 році субвенції

з бюджету Галицинівської сільської ради

(Вітовський район) на здійснення

переданих видатків у сфері охорони

здоров’я за рахунок коштів медичної

субвенції

 

З метою забезпечення своєчасного медичного обслуговування мешканців Вітовського району, керуючись ст. 93 Бюджетного кодексу України та ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Прийняти в 2020 році субвенцію з бюджету Галицинівської сільської ради (Вітовський район) на здійснення переданих видатків у сфері охорони здоров’я за рахунок коштів медичної субвенції, з метою здійснення медичного обслуговування мешканців Галицинівської сільської ради, у сумі 1 375 800,00 грн.

 

2. Доручити міському голові укласти з Галицинівською сільською радою договір про прийняття в 2020 році субвенції з бюджету Галицинівської сільської ради (Вітовський район) на здійснення переданих видатків у сфері охорони здоров’я за рахунок коштів медичної субвенції.

 

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійні комісії міської ради: з питань економічної і інвестиційної політики, планування, бюджету, фінансів та соціально-економічного розвитку (Бернацького), з питань охорони здоров’я, соціального захисту населення, освіти, культури, туризму, молоді та спорту (Мотуза), першого заступника міського голови Криленка В.І.

 

Міський голова                                                                                    О. СЄНКЕВИЧ

 

 

Опубліковано: 26 червня 2020р. 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: