Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

10 червня 2020                                                                                        № 434

Про вшанування пам’яті

Кондратенка Валентина Івановича

 

З метою увічнення пам’яті першого директора школи гардемаринів, яка була створена в 1991 році при Національному університеті кораблебудування ім. адмірала Макарова, заслуженого працівника народної освіти України Кондратенка Валентина Івановича, враховуючи клопотання Національного університету кораблебудування ім. адмірала Макарова від 25.02.2020 № 60-01/1007, керуючись підпунктом 10 пункту “б” статті 32 та частиною шостою статті 59 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконком міської ради

 

ВИРІШИВ:

 

1. Встановити на будівлі навчального корпусу Національного університету кораблебудування ім. адмірала Макарова за адресою: просп. Центральний, 3, м. Миколаїв меморіальну дошку на честь Кондратенка В.І. з таким текстом: “Тут у  1963-2014 роках навчався та працював організатор і перший директор школи гардемаринів (Миколаївського морського ліцею) при університеті, що послужила основою для створення загальноосвітніх шкіл нового типу на Миколаївщині, заслужений працівник народної освіти України Кондратенко Валентин Іванович”.

2. Визначити управління з питань культури та охорони культурної спадщини Миколаївської міської ради (Любарова) відповідальним за виготовлення за рахунок коштів міського бюджету меморіальної дошки на честь Кондратенка Валентина Івановича.

3. Взяти до уваги, що Національний університет кораблебудування ім. адмірала Макарова (за узгодженням) забезпечує церемонію урочистого відкриття меморіальної дошки на честь Кондратенка В.І.

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови Криленка В.І.

 

Міський голова                                                                                  О. СЄНКЕВИЧ

 

 

 

 

Опубліковано: 16 червня 2020р. 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: