Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

 

12 березня 2020                                                                                     № 56/105

Про внесення змін до рішення

Миколаївської міської ради від 20.12.2019

№ 56/77 «Про збільшення розміру

статутного капіталу та затвердження в

новій редакції Статуту комунального

підприємства Миколаївської міської ради

«Миколаївська ритуальна служба»

 

З метою проведення державної реєстрації змін до відомостей про комунальне підприємство Миколаївської міської ради «Миколаївська ритуальна служба», що містяться в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, а також змін до чинної редакції Статуту, які не пов’язані з внесенням змін до відомостей про підприємство, що містяться в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, відповідно до вимог ст.ст. 57, 78 Господарського кодексу України, ст.ст. 15, 17 Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань», керуючись ст.ст. 25, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Внести зміни до рішення Миколаївської міської ради від 20.12.2019             № 56/77 «Про збільшення розміру статутного капіталу та затвердження в новій редакції Статуту комунального підприємства Миколаївської міської ради «Миколаївська ритуальна служба», виклавши пункт 1 рішення в такій редакції:

«1. Збільшити розмір статутного капіталу комунального підприємства Миколаївської міської ради «Миколаївська ритуальна служба» з 1 929 886,00 грн. (один мільйон дев’ятсот двадцять дев’ять тисяч вісімсот вісімдесят шість гривень 00 копійок) до 3 029 886,00 грн. (три мільйони двадцять дев’ять тисяч вісімсот вісімдесят шість гривень 00 копійок) за рахунок коштів міського бюджету.

Привести у відповідність до положень Статуту комунального підприємства Миколаївської міської ради «Миколаївська ритуальна служба» відомості про засновника підприємства, що містяться в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, а саме зазначити, що засновник – Миколаївська міська рада (код ЄДРПОУ: 26565573).

Змінити скорочене найменування комунального підприємства Миколаївської міської ради «Миколаївська ритуальна служба», а саме замість КП Миколаївської міської ради «Миколаївська ритуальна служба» зазначити КП ММР «Миколаївська ритуальна служба».

2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, комунальної власності та благоустрою міста (Лєпішева), заступника міського голови Степанця Ю.Б.

 

Міський голова                                                                                О. СЄНКЕВИЧ

 

 

Опубліковано: 31 березня 2020р. 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: