Мапа порталу

                                       МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

                                                      РІШЕННЯ

 

 

 

 12 березня 2020                                                                                      № 56/103

 

 

 

Про звернення депутатів Миколаївської міської ради VII скликання до голови Миколаївської обласної державної адміністрації з метою термінового забезпечення присутності на сесії міської ради осіб, які відповідальні за проведення профілактичних та попереджувальних заходів задля недопущення поширення випадків зараження COVID-19 в місті Миколаєві

 

 

З метою обговорення питання щодо проведення профілактичних та попереджувальних заходів задля недопущення поширення випадків зараження COVID-19 в місті Миколаєві, керуючись ст. ст. 25, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Звернутися до голови Миколаївської обласної державної адміністрації з метою термінового забезпечення присутності 12.03.2020 на пленарному засіданні 56-ої чергової сесії Миколаївської міської ради VII скликання начальника управління охорони здоров’я Миколаївської обласної державної адміністрації Георгієва П.В. та головного лікаря Миколаївської обласної інфекційної лікарні Миколаївської обласної ради Федорової С.Ф., відповідальних за проведення профілактичних та попереджувальних заходів задля недопущення поширення випадків зараження COVID-19 в місті Миколаєві.

2. Управлінню апарату Миколаївської міської ради терміново направити це рішення голові Миколаївської обласної державної адміністрації Стадніку О.В.

3. Департаменту міського голови Миколаївської міської ради (Литвиновій) терміново опублікувати рішення в засобах масової інформації.

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань охорони здоров’я, соціального захисту населення, освіти, культури, туризму, молоді та спорту (Мотуза), першого заступника міського голови Криленка В.І.

 

 

Міський голова                                                                                    О. СЄНКЕВИЧ

 

Опубліковано: 12 березня 2020р. 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: