Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

10 лютого 2020                                                                                        № 67

Про перерозподіл видатків бюджету на

2020 рік у межах загального обсягу

бюджетних призначень та внесення змін по

об’єктах, головним розпорядником яких є

департамент житлово-комунального

господарства Миколаївської міської ради

 

З метою внесення змін по об’єктах, головним розпорядником яких є департамент житлово-комунального господарства Миколаївської міської ради, у тому числі у зв’язку з уточненням загальної тривалості будівництва (років початку і завершення) об’єктів та обсягу видатків бюджету розвитку на 2020 рік за об’єктами, що фінансуються з бюджету розвитку м. Миколаєва, перелік яких затверджено додатком 6 до рішення Миколаївської міської ради від 20.12.2019 № 56/70 «Про бюджет міста Миколаєва на 2020 рік», відповідно до частини восьмої статті 23 Бюджетного кодексу України, постанови Кабінету Міністрів України від 12.01.2011 № 18 «Про затвердження Порядку передачі бюджетних призначень, перерозподілу видатків бюджету і надання кредитів з бюджету», на підставі пункту 17 рішення Миколаївської міської ради від 20.12.2019 № 56/70 «Про бюджет міста Миколаєва на 2020 рік», керуючись частиною шостою статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконком міської ради

 

ВИРІШИВ:

 

1. Внести зміну по об’єкту бюджету розвитку, головним розпорядником яких є департамент житлово-комунального господарства Миколаївської міської ради, перелік яких затверджено додатком 6 до рішення Миколаївської міської ради від 20.12.2019 № 56/70 «Про бюджет міста Миколаєва на 2020 рік», у частині внесення змін до  загальної тривалості будівництва (рік початку і завершення) об’єкта, а саме:

- по об’єкту «Нове будівництво дюкеру через річку Південний Буг та магістральних мереж водопостачання мікрорайону Варварівка у м. Миколаєві, у т.ч. проектні роботи та експертиза» визначити загальну тривалість будівництва (рік початку і завершення) об’єкта 2017-2020 роки.

 

2. Перерозподілити видатки спеціального фонду бюджету (бюджету розвитку) на 2020 рік у межах загального обсягу бюджетних призначень, передбачених головному розпоряднику бюджетних коштів – департаменту житлово-комунального господарства Миколаївської міської ради на виконання заходів Програми економічного та соціального розвитку м. Миколаєва на 2018-2020 роки (зі змінами та доповненнями), а саме:

2.1. Зменшити видатки розвитку за КПКВКМБ 1217310 «Будівництво об’єктів житлово-комунального господарства» на загальну суму 8 927 733,00 грн. по об’єкту «Нове будівництво дюкеру через річку Південний Буг та магістральних мереж водопостачання мікрорайону Варварівка у м. Миколаєві, у т.ч. проектні роботи та експертиза»;

2.2. Збільшити видатки розвитку за КПКВКМБ 1217310 «Будівництво об’єктів житлово-комунального господарства» на загальну суму 8 927 733,00 грн. по об’єкту «Реконструкція  парку-пам’ятки садово-паркового мистецтва «Флотський бульвар» в Центральному районі м. Миколаєва, у тому числі  передпроектні, проектні роботи та експертиза».

 

3. Департаменту житлово-комунального господарства Миколаївської міської ради  (Коренєву) звернутись до постійної комісії міської ради з питань економічної і інвестиційної політики, планування, бюджету, фінансів та соціально-економічного розвитку (Бернацького) щодо погодження даного рішення.

 

4. Департаменту фінансів Миколаївської міської ради (Святелик) після погодження цього рішення постійною комісією міської ради з питань економічної і інвестиційної політики, планування, бюджету, фінансів та соціально-економічного розвитку (Бернацьким) внести відповідні зміни до розпису міського бюджету міста Миколаєва на 2020 рік.

 

5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови Криленка В.

 

Міський голова                                                                                    О. СЄНКЕВИЧ

 

 

Опубліковано: 12 лютого 2020р. 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: