Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

22 січня 2020                                                                                        № 44

Про   надання   ПІБ, р.н., статусу дитини,

яка постраждала внаслідок воєнних дій

та збройних конфліктів

 

          Розглянувши документи про надання ПІБ, р.н, статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, встановлено:

-      дитина,  ПІБ, р.н., свідоцтво про народження серія І-ЕД №   видане відділом державної реєстрації актів цивільного стану реєстраційної служби Ровеньківського міського управління юстиції у Луганській області  , зареєстроване місце проживання: квартал  адреса м. Ровеньки, Луганська область, фактично проживає по вул. адреса у м. Миколаєві, зазнав психологічного насильства внаслідок проживання на території воєнних дій та збройних конфліктів.

 

Згідно з викладеним, виходячи з інтересів дитини, враховуючи заяву законного представника ПІБ від 10.01.2020, протокол засідання комісії з питань захисту прав дитини від 16.01.2020 року № 1, керуючись п.п. 6 п.3 Постанови Кабінету Міністрів України від 05.04.2017 № 268 зі змінами від 11.04.2018 № 301 «Про затвердження Порядку надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів», керуючись п.п.4 п.«б» ч.1 ст. 34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконком міської ради

 

ВИРІШИВ:

 

1.    Надати ПІБ, р.н., статус дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, у зв’язку з тим, що неповнолітній зазнав психологічного насильства.

    

2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на начальника служби у справах дітей Миколаївської міської ради Ю. Кравченко.

  

Міський голова                                                                               О. СЄНКЕВИЧ 

 

 

Опубліковано: 28 січня 2020р. 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: