Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

 

20 грудня 2019                                                                                       № 56/44

Про відмову ФОП Харламенку

Борису Зіновійовичу у продовженні 

оренди  земельної ділянки у

Центральному районі м. Миколаєва

 

          Розглянувши наявну земельно-кадастрову інформацію, керуючись Конституцією України, Земельним кодексом України, Законами України “Про оренду землі”, “Про землеустрій”, “Про місцеве самоврядування в Україні”,   міська рада

 

ВИРІШИЛА:                                                  

 

1. Відмовити ФОП Харламенку Борису Зіновійовичу  у   продовженні  оренди  земельної ділянки загальною площею 1174 кв.м, переданої в оренду рішенням міської ради від 12.11.2009 № 40/25, для  розміщення та  обслуговування   автозаправного   комплексу  по   пр.   Героїв   України   ріг

вул. Новоодеської, згідно з договором оренди землі від 18.12.2009 № 7248, зареєстрованим у Миколаївській регіональній філії ДП «Центр ДЗК», запис у Державному реєстрі земель від 31.12.2009 № 040950001134.

Підстава: рекомендації постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 02.12.2019, лист департаменту архітектури та містобудування Миколаївської міської ради від 13.12.2019 № 18-597 про невідповідність містобудівним умовам, наявність у територіальної громади м. Миколаєва необхідності в подальшому використанні земельної ділянки для власних потреб.

1.1. Зобов’язати ФОП Харламенка Бориса Зіновійовича повернути територіальній громаді м. Миколаєва в особі  Миколаївської міської ради земельну ділянку у стані, не гіршому порівняно з тим, в якому одержано її в оренду. 

1.2. Управлінню земельних ресурсів Миколаївської міської ради протягом одного місяця після закінчення строку договору оренди землі направити лист-повідомлення про заперечення в поновленні договору оренди землі.

Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 02.12.2019, протокол № 116, на якому  рекомендовано погодити це питання.

2. Контроль  за  виконанням  даного  рішення  покласти  на постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології (Концевого), заступника міського голови Андрієнка Ю.Г.

 

Міський голова                                                                                 О.СЄНКЕВИЧ

 

 

Опубліковано: 24 січня 2020р. 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: