Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

 

20 грудня 2019                                                                                     № 56/76

Про надання згоди на отримання кредиту

МКП “Миколаївводоканал”

 

З метою проведення своєчасних розрахунків МКП “Миколаївводоканал” за енергоресурси, матеріали, виплати заробітної плати, керуючись ст.ст. 25, 59, 60 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Надати згоду на укладання МКП “Миколаївводоканал” кредитної угоди (овердрафту) на загальну суму, що не перевищує 5,0 млн. грн., строком до 31 грудня 2021 року для здійснення своєчасних розрахунків за енергоносії, матеріали та виплати заробітної плати у зв’язку з нерівномірністю надходження коштів від споживачів підприємства.

 

2. Надати повноваження генеральному директору МКП  “Миколаївводоканал” Дуденку Б.Л. на підписання кредитних договорів, додаткових угод до них та інших документів, необхідних для виконання цього рішення.

 

3. МКП “Миколаївводоканал” (Дуденку) погашення та обслуговування кредиту здійснювати за рахунок господарської діяльності.

 

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, комунальної власності та благоустрою міста (Лєпішева), заступника міського голови Степанця Ю.Б.

 

Міський голова                                                                                    О. СЄНКЕВИЧ

 

 

Опубліковано: 24 січня 2020р. 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: