Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

 

20 грудня 2019                                                                                   № 56/54

Про надання дозволу  на  укладання

та продовження терміну дії

договорів позички 

          

        Розглянувши звернення громадської організації „Миколаївське міське об’єднання  родин з особливими дітьми та інвалідів–дитинства „Усмішка дитини”, керуючись положеннями глави 60 Цивільного кодексу України, ч.5 ст.60 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1.    Надати дозвіл управлінню комунального майна Миколаївської міської ради на внесення змін до договору позички нежитлових приміщень загальною площею 32,7 кв. м по вул. Шосейній, 84/3, укладеному з громадською організацією „Миколаївське міське об’єднання  родин з особливими дітьми та інвалідів–дитинства „Усмішка дитини”, в частині продовження строку його дії на 1 рік. Мета використання  приміщень – проведення занять з дітьми-інвалідами з природознавчих та комп’ютерних наук та їх суспільна адаптація.

2.    Надати дозвіл управлінню комунального майна Миколаївської міської ради на укладання договору позички нежитлових приміщень загальною площею 71,2 кв. м по вул. Корабелів, 16 в літ. „А” (приміщення з №1-2 по №1-5) з громадською організацією „Миколаївське міське об’єднання  родин з особливими дітьми та інвалідів–дитинства „Усмішка дитини” строком на 1 рік. Мета використання –  проведення занять з дітьми та молоддю з ментальними порушеннями у рамках програми „Керована зайнятість” та створення майстерні добра та встановлення інтерактивного мультимедійного комплексу СМАРТ.

3.     Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну  комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, комунальної власності та благоустрою міста (Лєпішева), першого заступника міського голови Криленка В.І.

 

Міський голова                                                                                    О. Сєнкевич

 

 Опубліковано: 14 січня 2020р. 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: