Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА_МІСЬКА_РАДА


РІШЕННЯ

№ 17/34 від 2012-05-31

Про вилучення, надання, передачу у власність, спільну    сумісну та спільну часткову власність, надання в оренду земельних ділянок громадянам, зміну цільового призначення земельної ділянки та внесення змін до рішень міської ради та виконкому міської ради  по Центральному району м.Миколаєва


Розглянувши звернення громадян, наявну земельно-кадастрову інформацію, рекомендації постійних комісій міської ради, керуючись Конституцією України, Земельним кодексом України, Законами України “Про оренду землі”, “Про землеустрій”, “Про місцеве самоврядування в Україні”, постановою Кабінету Міністрів України “Про затвердження Порядку розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок” від 26.05.04  № 677,   міська рада
 
ВИРІШИЛА:
 
1. Надати громадянам у власність земельні ділянки, раніше надані їм у користування для обслуговування жилого будинку і господарських споруд, додатково надати земельні ділянки, передати в оренду земельні ділянки для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель, передати в оренду земельні ділянки для ведення городництва:
 
1. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку загальною площею 241 кв.м, у тому числі 97 кв.м під капітальною забудовою, 139 кв.м під прибудинковою територією, 5 кв.м під тимасовою забудовою за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. 6 Воєнній, 39.
Обмеження на використання земельної ділянки згідно з КООВЗД відсутні.              
1.1.Надати Мельнику Юрію Олександровичу у власність земельну ділянку загальною площею 241 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. 6 Воєнній, 39.
Пункт 1  розглянуто на засіданні   постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 23.04.12, протокол №57, на якому  рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.
 
 
2. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документів (державного акта та договору оренди), що посвідчують право власності та право користування на земельні ділянки №1 та №2 загальною площею 1311 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Очаківській, 136/138.
Обмеження на використання земельної ділянки згідно з КООВЗД відсутні.              
Земельна ділянка №1 площею 1000 кв.м - для надання у власність, у тому числі 276 кв.м під капітальною забудовою, 724 кв.м під прибудинковою територією.
Земельна ділянка №2 площею 311 кв.м - для передачі в оренду, терміном на 25 років, у тому числі  311 кв.м під прибудинковою територією.
2.1.Надати Калініну Сергію Олександровичу у власність земельну ділянку площею 1000 кв.м, із домоволодіння загальною площею 1311 кв.м, для обслуговування жилого   будинку,  господарських  будівель і споруд по  вул. Очаківській, 136/138.
2.2.Передати Калініну Сергію Олександровичу в оренду терміном на 25 років земельну ділянку площею 311 кв.м, із домоволодіння загальною площею 1311 кв.м, для обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд по вул. Очаківській, 136/138.
Пункт 2  розглянуто на засіданні   постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 23.04.12, протокол №57, на якому  рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.
 
 
3. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку загальною площею 500 кв.м, у тому числі 76 кв.м під капітальною забудовою, 424 кв.м під прибудинковою територією, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Лазо, 16.
Земельна ділянка має обмеження у використанні згідно з КООВЗД:
- на частину земельної ділянки площею 148 кв.м діють обмеження у використанні типу 01.01.05 «охоронна зона навколо (вздовж) об'єкта енергетичної системи».
3.1.Надати Голяну Василю Леонідовичу у власність земельну ділянку загальною площею 500 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Лазо, 16.
Пункт 3  розглянуто на засіданні   постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 23.04.12, протокол №57, на якому  рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.
 
 
4. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку загальною площею 502 кв.м, у тому числі 105 кв.м під капітальною забудовою, 397 кв.м під прибудинковою територією, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул.  Поштовій, 23 .
Обмеження на використання земельної ділянки згідно з КООВЗД відсутні.              
4.1.Надати Удовенку Олександру Митрофановичу у власність земельну ділянку загальною площею 502 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Поштовій, 23.
Пункт 4  розглянуто на засіданні   постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 23.04.12, протокол №57, на якому  рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.
 
 
5. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку загальною площею 707 кв.м, у тому числі 195 кв.м під капітальною забудовою, 486 кв.м під прибудинковою територією, 26 кв.м під тимасовою забудовою за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Цілинній, 43.
Обмеження на використання земельної ділянки згідно з КООВЗД відсутні.              
5.1.Надати Єрімєєву Анатолію Степановичу у власність земельну ділянку загальною площею 707 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Цілинній, 43.
Пункт 5  розглянуто на засіданні   постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 23.04.12, протокол №57, на якому  рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.
 
 
 
6. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку загальною площею 573 кв.м, у тому числі 145 кв.м під капітальною забудовою, 427 кв.м під прибудинковою територією, 1 кв.м під тимчасовою забудовою, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Клубній, 24.
Земельна ділянка має обмеження у використанні згідно з КООВЗД:
- на частину земельної ділянки площею 88 кв.м діють обмеження у використанні типу 01.01.05 «охоронна зона навколо (вздовж) об'єкта енергетичної системи»;
- на частину земельної ділянки площею 15 кв.м діють обмеження у використанні типу 01.06.23 «інші обмеження (газопровід)».
6.1.Надати Натальчук Ліні Станіславівні у власність земельну ділянку загальною площею 573 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Клубній, 24.
Пункт 6  розглянуто на засіданні   постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 23.04.12, протокол №57, на якому  рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.
 
7. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку загальною площею 365 кв.м, у тому числі 87 кв.м під капітальною забудовою, 272 кв.м під прибудинковою територією, 6 кв.м під тимчасовою забудовою із домоволодіння №14 по вул. Олександра Матросова, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Олександра Матросова, 14/1.
Обмеження на використання земельної ділянки згідно з КООВЗД відсутні.              
7.1.Надати Калашниковій Ніні Олексіївні у власність земельну ділянку загальною площею 365 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Олександра Матросова, 14/1.
Пункт 7  розглянуто на засіданні   постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 07.05.12, протокол №58, на якому  рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.
(Пункт 7 включено на пленарному засіданні міської ради від 31.05.12)
 
8. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку загальною площею 628 кв.м, у тому числі 238 кв.м під капітальною забудовою, 390 кв.м під прибудинковою територією, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по пров. Зоряному, 18.
  Земельна ділянка має обмеження у використанні згідно з КООВЗД:
- на частину земельної ділянки площею 575 кв.м діють обмеження у використанні типу 01.01.05 «охоронна зона навколо (вздовж) об'єкта енергетичної системи».
8.1.Надати Уфімову Петру Миколайовичу у власність земельну ділянку загальною площею 628 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по пров. Зоряному , 18.
Пункт  8  розглянуто на засіданні   постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 07.05.12, протокол №58, на якому  рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.
(Пункт 8 включено на пленарному засіданні міської ради від 31.05.12)
 
9. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документів (державного акта та договору оренди), що посвідчують право власності та право користування на земельні ділянки №1 та №2 загальною площею 1248 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Коларова, 20.
Обмеження на використання земельної ділянки згідно з КООВЗД відсутні.              
Земельна ділянка №1 площею 1000 кв.м - для надання у власність, у тому числі 148 кв.м під капітальною забудовою, 852 кв.м під прибудинковою територією.
Земельна ділянка №2 площею 248 кв.м - для передачі в оренду, терміном на 25 років, у тому числі  248 кв.м під прибудинковою територією.
9.1.Надати Волосевич Тетяні Іванівні у власність земельну ділянку площею 1000 кв.м, із домоволодіння загальною площею 1248 кв.м, для обслуговування жилого будинку,  господарських  будівель і споруд по  вул. Коларова, 20.
9.2.Передати Волосевич Тетяні Іванівні в оренду терміном на 25 років земельну ділянку площею 248 кв.м, із домоволодіння загальною площею 1248 кв.м, для обслуговування  житлового   будинку,  господарських  будівель і споруд по вул. Коларова, 20.
Пункт 9  розглянуто на засіданні   постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 07.05.12, протокол №58, на якому  рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.
(Пункт 9 включено на пленарному засіданні міської ради від 31.05.12)
 
 
10. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання  державного акта, що посвідчує право власності та договору оренди на земельну ділянку загальною площею 1055 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, із них: земельна ділянка №1 площею 1000 кв.м - для надання у власність, у тому числі 266 кв.м під капітальною забудовою, 734 кв.м під прибудинковою територією; земельна ділянка №2  площею 55 кв.м - для передачі в оренду (55 кв.м прибудинкова територія), для  обслуговування житлового будинку та господарських  будівель і споруд  по вул. Клубній,60.
10.1.Надати Корнієнко Світлані Анатоліївні у власність земельну ділянку площею 1000 кв.м для обслуговування житлового будинку та господарських будівель і споруд із домоволодіння загальною площею            1055 кв. м по   вул. Клубній,60.
10.2.Передати Корнієнко Світлані Анатоліївні в оренду строком на 25 років земельну ділянку площею 55 кв. м для обслуговування житлового будинку та господарських будівель і споруд із домоволодіння загальною площею 1055 кв.м по вул. Клубній,60.
Пункт 10  розглянуто на засіданні   постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 14.05.12, протокол №59, на якому  рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.
(Пункт 10 включено на пленарному засіданні міської ради від 31.05.12)
 
11. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку загальною площею 383 кв.м, у тому числі 83 кв.м під капітальною забудовою, 300 кв.м під прибудинковою територією, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. 6 Воєнній, 28.
Обмеження на використання земельної ділянки згідно з КООВЗД відсутні.              
11.1.Надати Добровольській Ірині Юріївні у власність земельну ділянку загальною площею 383 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. 6 Воєнній, 28.
Пункт 11  розглянуто на засіданні   постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 21.05.12, протокол №60, на якому  рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.
(Пункт 11 включено на пленарному засіданні міської ради від 31.05.12)
 
12. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку загальною площею 607 кв.м, у тому числі 141 кв.м під капітальною забудовою, 457 кв.м під прибудинковою територією, 9 кв.м під тимчасовою забудовою, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Бокова, 21.
Обмеження на використання земельної ділянки згідно з КООВЗД відсутні.              
12.1.Надати Мавроді Миколі Івановичу у власність земельну ділянку загальною площею 607 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Бокова, 21.
Пункт 12  розглянуто на засіданні   постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 21.05.12, протокол №60, на якому  рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.
(Пункт 12 включено на пленарному засіданні міської ради від 31.05.12)
 
13. Затвердити проект землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки  загальною площею 420 кв.м, у тому числі 115 кв.м під капітальною забудовою, 305 кв.м під прибудинковою територією, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по проспекту Героїв Сталінграда, 31-а.
Обмеження на використання земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
13.1. Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням міської ради від 30.12.10  №2/22.
13.2.Надати Гуманенко Аллі Іванівні у власність земельну ділянку площею 420 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по проспекту Героїв Сталінграда, 31-а.
Пункт 13  розглянуто на засіданні   постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 21.05.12, протокол №60, на якому  рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.
(Пункт 13 включено на пленарному засіданні міської ради від 31.05.12)
 
14. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право спільної сумісної власності на земельну ділянку загальною площею  1000 кв.м, у тому числі 149 кв.м під капітальною забудовою, 851 кв.м під прибудинковою територією, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування жилого будинку , господарських будівель і споруд за адресою:вул. Рубіжна,43/1.
        Обмеження у використанні земельної ділянки згідно з КООВЗД  відсутні.
14.1. Надати Розумному Олександру Васильовичу та Розумній Олені Георгіївні у спільну сумісну власність земельну ділянку площею 1000 кв.м для обслуговування   жилого   будинку, господарських будівель  і   споруд за адресою: вул.Рубіжна,43/1.
Пункт 14  розглянуто на засіданні   постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 21.05.12, протокол №60, на якому  рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.
(Пункт 14 включено на пленарному засіданні міської ради від 31.05.12)
 
15. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документів (державного акта та договору оренди), що посвідчують право власності та право користування на земельні ділянки №1 та №2 загальною площею 1050 кв.м, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Відродження, 41.
Земельна ділянка надана рішенням виконкому Матвіївської селищної ради від 24.04.1992  №166 у довічне успадковане володіння.
Земельна ділянка №1 площею 1000 кв.м - для надання у власність, у тому числі 1000 кв.м під прибудинковою територією.
Обмеження на використання земельної ділянки згідно з КООВЗД відсутні.              
Земельна ділянка №2 площею 50 кв.м - для передачі в оренду, терміном на 25 років, у тому числі  50 кв.м під прибудинковою територією.
  Земельна ділянка має обмеження у використанні згідно з КООВЗД:
- на земельну ділянку площею 50 кв.м діють обмеження у використанні типу 01.06.23 «інші обмеження (без права забудови)».
15.1.Надати Дармоян Валентині Рупевні у власність земельну ділянку площею 1000 кв.м, із домоволодіння загальною площею 1050 кв.м, для будівництва та обслуговування   жилого   будинку,  господарських  будівель і споруд по  вул. Відродження, 41.
15.2.Передати Дармоян Валентині Рупевні в оренду терміном на 25 років земельну ділянку площею 50 кв.м, із домоволодіння загальною площею 1050 кв.м, для обслуговування  житлового   будинку,  господарських  будівель і споруд по вул. Відродження, 41.
Пункт 15  розглянуто на засіданні   постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 07.05.12, протокол №58, на якому  рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.
(Пункт 15 включено на пленарному засіданні міської ради від 31.05.12)
 
2.Надати громадянам у спільну сумісну власність із співвласниками земельні ділянки, раніше надані їм у користування, для обслуговування жилого будинку і господарських споруд, додатково надати земельні ділянки, передати в оренду земельні ділянки для обслуговування жилого будинку, господарських будівель, передати в оренду земельні ділянки для ведення городництва:
 
 
1. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право спільної сумісної власності на земельну ділянку загальною площею 929 кв.м, у тому числі 256 кв.м під капітальною забудовою, 661 кв.м під прибудинковою територією, 12 кв.м під тимчасовою забудовою за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Гагаріна, 30.
Земельна ділянка має обмеження у використанні згідно з КООВЗД:
- на частину земельної ділянки площею 101 кв.м діють обмеження у використанні типу 01.01.05 «охоронна зона навколо (вздовж) об'єкта енергетичної системи».
1.1.Надати Устяновській Ларисі Миколаївні та Устяновському Миколі Богдановичу у спільну сумісну власність земельну ділянку загальною площею 929 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Гагаріна, 30.
Пункт 1  розглянуто на засіданні   постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 23.04.12, протокол №57, на якому  рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.
 
 
3.Передати громадянам в оренду та продовжити строк користування земельною ділянкою для розміщення й обслуговування металевого гаража без обладнання оглядової ями,  капітального гаража:
 
1. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документа (договору оренди), що посвідчує право користування земельною ділянкою загальною площею 29 кв.м, у тому числі 27 кв.м під капітальною забудовою, 2 кв.м під проходами та проїздами, із земельної ділянки загальною площею 259 кв.м, на дворовій території житлового будинку по вул.Нікольській, 49 для обслуговування гаража по вул.Нікольській, 49-а/1.
Обмеження на використання земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні
1.1. Пункт 21.4  розділу 1 рішення міської ради від 25.03.09  №33/41:
«21.4.Передати громадянину Швецю Жоржу Прокоповичу в оренду строком на 15 років земельну ділянку площею 29 кв. м, у тому числі 27 кв.м під капітальною забудовою, 2 кв.м під проїздами, проходами, площадками, для обслуговування господарської споруди  на дворовій території житлового будинку по вул. Нікольській, 49» визнати таким, що втратив чинність.
1.2 Договір оренди землі, зареєстрований у Миколаївській регіональній філії ДП «Центр ДЗК» за № 040900100474  від 21.05.09 та у Миколаївській міській раді за № 6595 від 21.05.09,  припинити шляхом розірвання.  
1.3.Передати Пеліпас Інні Шміліївні в оренду до 21.05.24 земельну ділянку загальною площею 29 кв.м на дворовій території житлового будинку по вул.Нікольській, 49 для обслуговування гаража по вул.Нікольській, 49-а/1.
Пункт 1  розглянуто на засіданні   постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 23.04.12, протокол №57, на якому  рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.
 
 
4. Надати громадянам у власність земельні ділянки для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель:
 
1. Затвердити проект землеустрою, щодо відведення у власність та оренду земельні ділянки №1 та №2 загальною площею 1430 кв.м, за рахунок земельної ділянки, наданої рішенням виконкому Матвіївської селищної ради від 24.04.1992 №1865, з віднесенням її до земель житлової забудови, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Відродження, 44.
Обмеження на використання земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
1.1. Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішеннями міської ради від 19.12.08  №31/36 та від 20.10.11  №10/17.
Земельна ділянка №1 площею 1000 кв.м - для надання у власність, у тому числі 1000 кв.м  під прибудинковою територією.
Земельна ділянка №2 площею 430 кв.м - для передачі в оренду, терміном на 25 років, у тому числі  430 кв.м під прибудинковою територією.
1.2.Надати Харитонову Олегу Ігоревичу у власність земельну ділянку площею 1000 кв.м, із земельної ділянки загальною площею 1430 кв.м, для будівництва та обслуговування   жилого   будинку,  господарських  будівель і споруд по  вул. Відродження, 44.
1.3.Передати Харитонову Олегу Ігоревичу в оренду терміном на 25 років земельну ділянку площею 430 кв.м, із земельної ділянки загальною площею 1430 кв.м, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд по вул. Відродження, 44.
Пункт 1  розглянуто на засіданні   постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 23.04.12, протокол №57, на якому  рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.
Замовникам:
- оформити будівельний паспорт земельної ділянки та дозвіл на забудову в управлінні містобудування та архітектури  Миколаївської міської ради.
 
 
5. Надати у власність членам садово-виноградарських товариств, садових товариств земельні ділянки, раніше надані їм у користування для ведення садівництва:
 
1.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку №45 загальною площею 509 кв.м, у тому числі 105 кв.м під капітальною забудовою, 23 кв.м під тимчасовою забудовою, 381 кв.м під сільськогосподарськими землями (сади), за рахунок земель СВТ «Колективний труд» (садівниче товариство «Колективний труд» згідно з витягом з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців), для ведення   садівництва.
Земельна ділянка має обмеження у використанні згідно з КООВЗД:
- на земельну ділянку площею 509 кв.м діють обмеження у використанні типу 01.05.02 «прибережні захисні смуги вздовж річок, навколо водойм та на островах».
1.1.Надати Павлову Геннадію Вікторовичу у власність земельну ділянку №45 загальною площею  509  кв.м  для  ведення  садівництва  у складі СВТ «Колективний труд».
Пункт 1  розглянуто на засіданні   постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 21.05.12, протокол №60, на якому  рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.
(Пункт 1 включено на пленарному засіданні міської ради від 31.05.12)
 
 
2.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку №20 загальною площею 416 кв.м, у тому числі 76 кв.м під капітальною забудовою, 75 кв.м під проїздами, проходами та площадками, 265 кв.м під сільськогосподарськими землями (сади), за рахунок земель СТ «Лісне» (садівниче товариство «Лісне» згідно з витягом з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців), для ведення   садівництва.
Обмеження на використання земельної ділянки згідно з КООВЗД відсутні.              
2.1.Надати Іванісову Олексію Анатолійовичу у власність земельну ділянку №20 загальною площею  416  кв.м  для  ведення  садівництва  у складі СТ «Лісне».
Пункт 2  розглянуто на засіданні   постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 21.05.12, протокол №60, на якому  рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.
(Пункт 2 включено на пленарному засіданні міської ради від 31.05.12)
 
 
6.  Внести зміни до рішень міської ради та виконкому міської ради:
 
 
1.  Пункт 2  розділу 3 рішення міської ради від 26.01.12  №14/41: 
«2.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку №94 загальною площею 800 кв.м, у тому числі 800 кв.м під сільськогосподарськими землями (сади), за рахунок земель СТ «Каравелла» (садівниче товариство «Каравелла» згідно з витягом з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців), для ведення   садівництва.
Обмеження на використання земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.»
викласти в редакції: 
«2.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку №25 загальною площею 800 кв.м, у тому числі 800 кв.м під сільськогосподарськими землями (сади), за рахунок земель СТ «Каравелла» (садівниче товариство «Каравелла» згідно з витягом з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців), для ведення   садівництва.
Земельна ділянка має обмеження у використанні згідно з КООВЗД:
- на частину земельної ділянки площею 56 кв.м діють обмеження у використанні типу 01.06.23 «інші обмеження (газопровід)»
(Підстава: уточнення в написанні номера земельної ділянки та обмежень у використанні земельної ділянки згідно з висновками служб міста).
Пункт 1  розглянуто на засіданні   постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 23.04.12, протокол №57, на якому  рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.
 
 
Зобов’язати громадян:
 
- зареєструвати земельні ділянки, внести зміни до технічних паспортів домоволодінь, провести розподіл домоволодінь у комунальному підприємстві «Миколаївське міжміське бюро технічної інвентаризації»;
- замовити виготовлення документації по винесенню земельних ділянок на місцевість;
укласти договір оренди  земельної ділянки;
- виконувати обов’язки землевласника або землекористувача відповідно до вимог  статей 91, 96 Земельного кодексу України;
- виконувати вимоги щодо обмежень у користуванні земельною ділянкою згідно з висновками служб міста; 
одержати документи, які посвідчують право на землю, у Миколаївській регіональній філії ДП «Центр Державного земельного кадастру при Державному комітеті України по земельних ресурсах».
 
7. Управлінню земельних ресурсів Миколаївської міської ради:
провести реєстрацію договорів оренди земельних ділянок.
 
8. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови  Гуллєра  В. І.


Міський головаВ.Д. Чайка

знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: