Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

25 жовтня 2019                                                                                      №  1116

Про надання дозволу громадянам

на укладання договору дарування

житла, яке належить їм на праві

приватної власності

 

Розглянувши документи про надання дозволу громадянам на укладання договору дарування житла, яке належить їм на праві приватної власності, виходячи з інтересів дітей, відповідно до ст.ст. 17, 18 Закону України “Про   охорону дитинства”, ст. 176 Сімейного кодексу України, ст.ст. 71,  242,  717-719 Цивільного кодексу України, ст. 12 Закону України “Про основи соціального захисту бездомних громадян і безпритульних дітей”, керуючись пп. 4 п. “б” ч. 1 ст. 34 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконком міської ради

 

ВИРІШИВ:

 

1. Надати дозвіл гр. ПІП подарувати будинок номер по вул. Гоголя у м. Миколаєві, що є її приватною власністю, гр. ПІП, із збереженням права користування за малолітньою ПІП дата народження, де вона проживає та зареєстрована.

2.  Надати дозвіл гр. ПІП подарувати квартиру номер по просп. Миру, будинок номер у м. Миколаєві, що є його приватною власністю, гр. Нищоцькому Олегу Тарасовичу, із збереженням права користування за малолітніми ПІП дата народження ,ПІП дата народження, де вони проживають та зареєстровані.

3. Попередити батьків про відповідальність за порушення чинного законодавства щодо захисту житлових прав дітей.

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на начальника служби у справах дітей Миколаївської міської ради Кравченко Ю.В.

 

Міський голова                                                                                     О. Сєнкевич

 

Опубліковано: 31 жовтня 2019р.

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: