Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

 

09 вересня 2019                                                                                   № 54/79

Про звернення депутатів Миколаївської

міської ради до Кабінету Міністрів України,

мiнicтpa освіти i науки України Новосад Г.І.

про надання згоди на прийняття

до комунальної власності об’єкта державної власності

 

     

Керуючись Законом України «Про передачу об'єктів права державної та комунальної власності», ст.ст.25, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Звернутися до Кабінету Міністрів України, мiнicтpa ocвiти i науки України Новосад Г.І. з питання щодо надання згоди на передачу до комунальної власності об’єкта державної власності (текст звернення додається).

2. Управлінню апарату ради направити Звернення до Кабінету Міністрів України.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, комунальної власності та благоустрою міста (Лєпішева), першого заступника міського голови Криленка В.І.

 

Міський голова                                                                               О.Сєнкевич

 

 

Звернення депутатів Миколаївської міської ради VII скликання

до Кабінету Міністрів України, Міністра освіти і науки України Новосад Г.І. з питання щодо надання згоди на передачу до комунальної власності об’єкта державної власності

 

У м.Миколаєві знаходиться Миколаївський Палац спорту (філія) Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України. 14.05.2019 актом приймання-передачі майна, затвердженого головою комісії з припинення Центрального спортивного комплексу, з балансу Центрального спортивного комплексу Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України передано на баланс ЧНУ імені Петра Могили державне майно Миколаївського Палацу спорту Центрального спортивного комплексу, яке знаходиться за адресою: пр.Героїв України,4, м.Миколаїв. Прийняття даного рішення Міністерством освіти і науки України викликало негативний суспільний резонанс з боку колективу та батьківського комітету Миколаївської дитячо-юнацької спортивної школи №1, яка є фактичним користувачем вказаного об’єкта нерухомості на підставі договору оренди.

Для зняття соціальної напруженості, діючи в інтересах громади м.Миколаєва, депутати Миколаївської міської ради 06.06.2019 прийняли рішення № 51/180, яким надано згоду на прийняття з державної власності до комунальної власності територіальної громади м.Миколаєва Миколаївського Палацу спорту (філія) Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України.

З огляду на зазначене, ми, депутати Миколаївської міської ради VII скликання, звертаємось з проханням надати доручення Міністру освіти і науки України Новосад Г.І. скасувати наказ про передачу на баланс ЧНУ імені Петра Могили державного майна - Миколаївського Палацу спорту (філія) Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України, яке знаходиться за адресою: пр.Героїв України,4, м.Миколаїв, та позитивно вирішити питання про передачу його до комунальної власності територіальної громади м.Миколаєва.

 

Депутати Миколаївської міської ради VII скликання

 

 Опубліковано: 03 жовтня 2019р.


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: