Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

 

09 вересня 2019                                                                                   № 54/68

Про передачу у власність земельної ділянки

громадянці по Інгульському  району

м. Миколаєва

 

 

Розглянувши звернення громадянки, наявну земельно-кадастрову інформацію, погодження постійної комісії Миколаївської міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології, керуючись Конституцією України, Законом України “Про місцевесамоврядування в Україні”, Земельним кодексом України, Законами України “Про орендуземлі”, “Про землеустрій”,   міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  для відведення земельної ділянки (кадастровий номер 4810136900:02:027:0009)у власність загальною  площею 397 кв.м, із земель комунальної власності, з віднесенням їх до земель житлової забудови для будівництва та  обслуговування    жилого   будинку,   господарських будівель і споруд по вул. 10 Поздовжній,49/1, відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 18.07.2018 №15-1211.

  1.1. Надати Савоськіній Лілії Іванівні  у власність земельну ділянку площею 397 кв.м для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. 10 Поздовжній,49/1.

Обмеженнянавикористанняземельноїділянкизгідно з  додатком 6 до Порядку ведення Державного земельного кадастру, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 17.10.2012 №1051, відсутні.

Пункт 1  розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 14.01.2019, протокол № 101, на якому  рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.

 

Зобов’язати замовника:

- одержатидокументи, якіпосвідчують право на землю,в органах державної реєстрації речових прав на нерухоме майно;

- забезпечитивільний доступ для прокладаннянових, ремонту та експлуатаціїіснуючихінженерних мереж і споруд, розміщениху межах земельноїділянки;

- виконуватиобов'язкиземлекористувачавідповідно до вимогст.ст. 91, 96 Земельного кодексу України;

- виконувати вимоги щодо обмежень у користуванні земельною ділянкою згідно з висновками відповідних органів.

 

2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології (Концевого),  заступника міського голови  Андрієнка Ю.Г.              

 

Міський голова                                                                             О.Ф.Сєнкевич

 

Опубліковано: 03 жовтня 2019р.


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: