Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

 

11 вересня 2019                                                                                   № 55/2

Про внесення зміни до рішення

міської ради від 12.06.2003 № 12/4

“Про затвердження Положень про

міські відзнаки й почесні звання

міста Миколаєва”

 

Керуючись статтею 6 та статтею 10 Статуту територіальної громади м. Миколаєва, затвердженого рішенням Миколаївської міської ради від 03.09.2009 № 36/4, статтею 59 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Внести зміну до Положення про звання “Почесний громадянин міста Миколаєва”, затвердженого рішенням міської ради від 12.06.2003 №12/4 “Про затвердження Положень про міські відзнаки й почесні звання міста Миколаєва”:

- підпункт 3.1. викласти в такій редакції:

“3.1. Звання “Почесний громадянин міста Миколаєва” присвоюється не більше ніж двом кандидатам на почесне звання за рішенням міської ради, яке приймається таємним голосуванням один раз на рік до Дня міста. У випадку, якщо звання “Почесний громадянин міста Миколаєва” не присвоювалося у попередні роки, наступного року звання “Почесний громадянин міста Миколаєва” може бути присвоєне кандидатам у кількості з урахуванням невикористаної кількісної квоти за попередні роки.”

2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань прав людини, законності, гласності, антикорупційної політики, місцевого самоврядування, депутатської діяльності та етики (Малікіна).

 

Міський голова                                                                                    О. СЄНКЕВИЧ

 

Опубліковано: 03 жовтня 2019р.


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: