Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

 

05 вересня 2019                                                                                   № 54/5

Про перейменування Комплексної

дитячо-юнацької спортивної школи

«Комунарівець»

 

З метою всебічної реалізації державної політики в галузі фізичної культури і спорту, удосконалення і розвитку мережі дитячо-юнацьких спортивних шкіл в місті Миколаєві, керуючись Законом України «Про фізичну культуру і спорт», ст.ст. 12, 13 Закону України «Про позашкільну освіту», постановою Кабінету Міністрів України від 05.11.2008 № 993 «Про затвердження Положення про дитячо-юнацьку спортивну школу», ст. 25, ч. 1 ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Перейменувати Комплексну дитячо-юнацьку спортивну школу «Комунарівець» на Комплексну дитячо-юнацьку спортивну школу «Атлант».

2. Управлінню у справах фізичної культури і спорту Миколаївської міської ради (Машкіну) затвердити Статут Комплексної дитячо-юнацької спортивної школи «Атлант».

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань охорони здоров`я, соціального захисту населення, освіти, культури, туризму, молоді та спорту (Мотуза), першого заступника міського голови Криленка В.І.

 

 

 

Міський голова                                                                                     О.Ф. Сєнкевич

 

Опубліковано: 19 вересня 2019р.


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: