Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

 

11 жовтня 2019                                                                                      № 1055

Про    надання  дозволу ПІБ, ПІБ

 на укладання договору

купівлі-продажу житла

 

       Розглянувши документи про надання дозволу ПІБ, ПІБ  на  укладання договору купівлі-продажу житла,    відповідно до ст.ст. 17, 18 Закону України “Про охорону дитинства”, ст. 12 Закону України “Про основи соціального захисту бездомних осіб і безпритульних дітей”, ст.ст. 176, 177 Сімейного кодексу України, ст.ст.32,242 Цивільного кодексу України, керуючись п.п. 4 п. “б” ч. 1 ст. 34 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконком міської ради

 

ВИРІШИВ:

1.    Надати дозвіл громадянці, ПІБ  матері неповнолітньої ПІБ, р.н., придбати по 1/5 частки адреса, у м. Миколаєві із збереженням права власності на 1/5 частки адреса у м. Миколаєві та права користування за неповнолітнім ПІБ, р.н., де він зареєстрований та є співвласником.

2.     Попередити законних представників неповнолітнього,  про відповідальність за порушення чинного законодавства щодо захисту житлових прав  дитини.

1.        Зобов’язати законних представників неповнолітнього у трьохмісячний термін надати до служби у справах дітей адміністрації Корабельного району Миколаївської міської ради документи, що підтверджують право  власності та право користування житловим приміщенням.

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на  начальника служби у справах дітей Миколаївської міської ради  Кравченко Ю.В.

  

Міський голова                                                                               О. СЄНКЕВИЧ

 

 

Опубліковано: 16 жовтня 2019р.


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: