Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

 

11 жовтня 2019                                                                                      № 1054

    Про надання дозволу громадянам

     ПІБ, ПІБ, ПІБ

    на укладання договору дарування

 

     Розглянувши документи про надання дозволу громадянам  ПІБ, ПІБ, ПІБ   на укладання договору  дарування, відповідно до ст.ст.  31, 242, 717-719 Цивільного  кодексу України, ст.ст. 17, 18  Закону  України  “Про охорону дитинства”,  керуючись пп. 4 п. “б” ч. 1 ст. 34 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконком міської ради

 

ВИРІШИВ:

     

     1. Надати дозвіл гр. ПІБ, подарувати квартиру адреса у м. Миколаєві, що є його приватною власністю малолітньому ПІБ, р.н.

     2. Надати дозвіл законним представникам, ПІБ, ПІБ, від імені та на ім’я малолітнього ПІБ,  р.н., прийняти в дар квартиру адреса, а також підписати відповідні документи.

      3. Попередити законних представників малолітнього про відповідальність за порушення чинного законодавства щодо захисту житлових прав дітей.

     4. Зобов’язати законних представників  малолітнього  у тримісячний  термін надати до служби у справах дітей адміністрації Корабельного району Миколаївської міської ради копії документів, що підтверджує право власності дитини на придбане житло.

      5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на  начальника служби у справах дітей Миколаївської міської ради  Кравченко Ю.В.

 

   

Міський голова                                                                            О.СЄНКЕВИЧ

 

 

Опубліковано: 16 жовтня 2019р.


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: