Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА_МІСЬКА_РАДА


РІШЕННЯ

№ 16/45 від 2012-04-19

Про  вилучення, надання, передачу у власність, спільну    сумісну та спільну часткову власність, надання в оренду земельних ділянок громадянам, зміну цільового призначення земельної ділянки та внесення змін до рішень міської   ради   та   виконкому   міської   ради    по    Корабельному району м. Миколаєва (П.34.2 Р.1 ДОПОВН. №49/35 ВІД 15.09.15) (П.10.2 Р.1 ДОПОВН. №49/35 ВІД 15.09.15) (П.1.2 Р.1 ДОПОВН. №49/35 ВІД 15.09.15)

П.34.2 Р.1 ДОПОВН.
П.10.2 Р.1 ДОПОВН.
П.1.2 Р.1 ДОПОВН.


Розглянувши звернення юридичних осіб та громадян, наявну земельно-кадастрову інформацію, погодження з постійними комісіями міської ради, керуючись Конституцією України, Земельним кодексом України, Законами України “Про оренду землі”, “Про землеустрій”, “Про місцеве самоврядування в Україні”, постановою   Кабінету Міністрів України від 26.05.04 № 677 “Про затвердження Порядку розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок”,     міська рада
 
ВИРІШИЛА:
 
1. Надати громадянам у власність земельні ділянки, раніше надані їм у користування для обслуговування жилого будинку і господарських споруд, додатково надати земельні ділянки, передати в оренду земельні ділянки для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель, передати в оренду земельні ділянки для ведення городництва, надати у власність земельні ділянки для ведення садівництва:
 
 
1. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документів (державного акта та договору оренди), що посвідчують право власності на земельну ділянку та право користування земельною ділянкою загальною площею 1109 кв.м, у тому числі: 1000 кв.м – у власність з них: 202 кв.м - під капітальною забудовою, 798 кв.м – під прибудинковою територією, в оренду 109 кв.м - під прибудинковою територією, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Металургів, 33.
На частину земельної ділянки діють обмеження у використанні згідно з КООВЗД: типу – 01.06.23 – інші обмеження (заборона будівництва об’єктів) на площі 109 кв.м.
1.1. Надати Міську Василю Михайловичу у власність земельну ділянку площею 1000 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Металургів, 33.
1.2. Передати Міську Василю Михайловичу в оренду строком на 25 років земельну ділянку площею 109 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських   будівель і споруд  із домоволодіння загальною площею 1109 кв.м по вул. Металургів, 33.
Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 12.03.12, протокол № 51, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
 
2. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документів (державного акта та договору оренди), що посвідчують право власності на земельну ділянку та право користування земельною ділянкою загальною площею 1380 кв.м, у тому числі: 1000 кв.м – у власність з них: 169 кв.м - під капітальною забудовою, 831 кв.м – під прибудинковою територією, в оренду 380 кв.м - під прибудинковою територією, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Бригадній, 9
На частину земельної ділянки діють обмеження у використанні згідно з КООВЗД: типу – 01.06.23 – інші обмеження (заборона будівництва об’єктів) на площі 380 кв.м.
2.1. Надати Альошиній Валентині Миколаївні у власність земельну ділянку площею 1000 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Бригадній, 9.
2.2. Передати Альошиній Валентині Миколаївні в оренду строком на 25 років земельну ділянку площею 380 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських   будівель і споруд  із домоволодіння загальною площею 1380 кв.м по вул. Бригадній, 9.
Пункт 2 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 12.03.12, протокол № 51, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
 
3. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документа (державного акта), що посвідчує право власності на земельну ділянку загальною площею  1000 кв.м, у тому числі: 231 кв.м - під капітальною забудовою, 769 кв.м – під прибудинковою територією, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування жилого   будинку, господарських будівель і споруд по  вул. Станіславського, 105.
Обмеження у використанні земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
3.1. Надати Юскевич Ганні Савівні у власність земельну ділянку площею 1000 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Станіславського, 105.
Пункт 3 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 12.03.12, протокол № 51, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
 
4. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документа (державного акта), що посвідчує право власності на земельну ділянку загальною площею  499 кв.м, у тому числі: 129 кв.м - під капітальною забудовою, 117 кв.м – під тимчасовою забудовою, 253 кв.м – під прибудинковою територією, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування      жилого   будинку, господарських будівель і споруд по  пров. Жовтня, 65.
Обмеження у використанні земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
4.1. Надати Уваренко Ользі Олександрівні у власність земельну ділянку площею 499 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по пров. Жовтня, 65.
Пункт 4 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 12.03.12, протокол № 51, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
 
5. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документа (державного акта), що посвідчує право власності на земельну ділянку загальною площею  322 кв.м, у тому числі: 137 кв.м - під капітальною забудовою, 7 кв.м – під тимчасовою забудовою, 178 кв.м – під прибудинковою територією, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування      жилого   будинку, господарських будівель і споруд по  вул. Маячній, 34.
Обмеження у використанні земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
5.1. Надати Кубишкіній Антоніні Федорівні у власність земельну ділянку площею 322 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Маячній, 34.
Пункт 5 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 12.03.12, протокол № 51, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
 
6. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документів (державного акта та договору оренди), що посвідчують право власності на земельну ділянку та право користування земельною ділянкою загальною площею 1170 кв.м, у тому числі: 1000 кв.м – у власність з них: 159 кв.м - під капітальною забудовою, 841 кв.м – під прибудинковою територією, в оренду 170 кв.м - під прибудинковою територією, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по  просп. Жовтневому, 405.
На частину земельної ділянки діють обмеження у використанні згідно з КООВЗД: типу – 01.06.23 – інші обмеження (заборона будівництва об’єктів) на площі 170 кв.м.
6.1. Надати Соколовій Галині Борисівні у власність земельну ділянку площею 1000 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по просп. Жовтневому, 405.
6.2. Передати Соколовій Галині Борисівні в оренду строком на 25 років земельну ділянку площею 170 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських   будівель і споруд  із домоволодіння загальною площею 1170 кв.м по просп. Жовтневому, 405.
Пункт 6 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 12.03.12, протокол № 51, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
 
7. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документа (державного акта), що посвідчує право власності на земельну ділянку загальною площею  574 кв.м, у тому числі: 144 кв.м - під капітальною забудовою, 430 кв.м – під прибудинковою територією, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по  вул. Толстого, 41.
Обмеження у використанні земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
7.1. Надати Доманській Ларисі Никифорівні у власність земельну ділянку площею 574 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Толстого, 41.
 
 
Пункт 7 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 12.03.12, протокол № 51, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
 
8. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документа (державного акта), що посвідчує право власності на земельну ділянку загальною площею  357 кв.м, у тому числі: 144 кв.м - під капітальною забудовою, 6 кв.м – під тимчасовою забудовою, 207 кв.м – під прибудинковою територією, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по пров. Колективному, 44.
Обмеження у використанні земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
8.1. Надати Наконечній Ользі Василівні у власність земельну ділянку площею 357 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по пров. Колективному, 44.
Пункт 8 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 12.03.12, протокол № 51, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
 
9. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документа (державного акта), що посвідчує право власності на земельну ділянку загальною площею  469 кв.м, у тому числі: 150 кв.м - під капітальною забудовою, 319 кв.м – під прибудинковою територією, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по  просп. Жовтневому, 74.
Обмеження у використанні земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
9.1. Надати Будзяк Наталії Петрівні у власність земельну ділянку площею 469 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по просп. Жовтневому, 74.
Пункт 9 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 12.03.12, протокол № 51, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
 
10. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документів (державного акта та договору оренди), що посвідчують право власності на земельну ділянку та право користування земельною ділянкою загальною площею 1160 кв.м, у тому числі: 1000 кв.м – у власність з них: 191 кв.м - під капітальною забудовою, 809 кв.м – під прибудинковою територією, в оренду 160 кв.м - під прибудинковою територією, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Терешкової, 19.
На частину земельної ділянки діють обмеження у використанні згідно з КООВЗД: типу – 01.06.23 – інші обмеження (заборона будівництва об’єктів) на площі 160 кв.м.
10.1. Надати Петровській Тетяні Анатоліївні у власність земельну ділянку площею 1000 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Терешкової, 19.
10.2. Передати Петровській Тетяні Анатоліївні в оренду строком на 25 років земельну ділянку площею 160 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських   будівель і споруд  із домоволодіння загальною площею 1160 кв.м по вул. Терешкової, 19.
Пункт 10 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 12.03.12, протокол № 51, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
 
11. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документів (державного акта та договору оренди), що посвідчують право власності на земельну ділянку та право користування земельною ділянкою загальною площею 1246 кв.м, у тому числі: 1000 кв.м – у власність з них: 235 кв.м - під капітальною забудовою, 765 кв.м – під прибудинковою територією, в оренду 246 кв.м - під прибудинковою територією, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Івана Федька, 36.
На частину земельної ділянки діють обмеження у використанні згідно з КООВЗД: типу – 01.06.23 – інші обмеження (заборона будівництва об’єктів) на площі 246 кв.м.
11.1. Надати Іванченку Григорію Павловичу у власність земельну ділянку площею 1000 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Івана Федька, 36.
11.2. Передати Іванченку Григорію Павловичу в оренду строком на 25 років земельну ділянку площею 246 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських   будівель і споруд  із домоволодіння загальною площею 1246 кв.м по вул. Івана Федька, 36.
Пункт 11 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 12.03.12, протокол № 51, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
 
12. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документа (державного акта), що посвідчує право власності на земельну ділянку загальною площею  40 кв.м, у тому числі: 40 кв.м – під прибудинковою територією, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по пров. 3 Липовому, 1.
Обмеження у використанні земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
12.1. Надати Клочан Валентині Олександрівні у власність земельну ділянку площею 40 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по пров. 3 Липовому, 1.
 
Пункт 12 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 12.03.12, протокол № 51, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
 
13. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документа (державного акта), що посвідчує право власності на земельну ділянку загальною площею  480 кв.м, у тому числі: 178 кв.м - під капітальною забудовою, 2 кв.м – під тимчасовою забудовою, 300 кв.м – під прибудинковою територією, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування      жилого   будинку, господарських будівель і споруд по  вул. Шверника, 10.
Обмеження у використанні земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
13.1. Надати Абрамову Павлу Валентиновичу у власність земельну ділянку площею 480 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Шверника, 10.
Пункт 13 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 12.03.12, протокол № 51, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
 
14. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документа (державного акта), що посвідчує право власності на земельну ділянку загальною площею  951 кв.м, у тому числі: 192 кв.м - під капітальною забудовою, 759 кв.м – під прибудинковою територією, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування жилого   будинку, господарських будівель і споруд по  вул. Дибенка, 59-а.
Обмеження у використанні земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
14.1. Надати Банніковій Людмилі Василівні у власність земельну ділянку площею 951 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Дибенка, 59-а.
Пункт 14 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 12.03.12, протокол № 51, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
 
15. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документа (державного акта), що посвідчує право власності на земельну ділянку загальною площею  442 кв.м, у тому числі: 144 кв.м - під капітальною забудовою, 9 кв.м – під тимчасовою забудовою, 289 кв.м – під прибудинковою територією, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по пров. Ударному, 17.
Обмеження у використанні земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
15.1. Надати Кошак Людмилі Михайлівні у власність земельну ділянку площею 442 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по пров. Ударному, 17.
Пункт 15 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 12.03.12, протокол № 51, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
 
16. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документа (державного акта), що посвідчує право власності на земельну ділянку загальною площею  563 кв.м, у тому числі: 137 кв.м - під капітальною забудовою, 426 кв.м – під прибудинковою територією, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування жилого   будинку, господарських будівель і споруд по  вул. Тарле, 2/2.
Обмеження у використанні земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
16.1. Надати Язловецькій Любові Миколаївні у власність земельну ділянку площею 563 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Тарле, 2/2.
Пункт 16 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 12.03.12, протокол № 51, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
 
17. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документів (державного акта та договору оренди), що посвідчують право власності на земельну ділянку та право користування земельною ділянкою загальною площею 1262 кв.м, у тому числі: 1000 кв.м – у власність з них: 267 кв.м - під капітальною забудовою, 57 кв.м – під тимчасовою забудовою, 676 кв.м – під прибудинковою територією, в оренду 262 кв.м - під прибудинковою територією, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування жилого   будинку, господарських будівель і споруд по  вул. Ольшанців, 264.
На частину земельної ділянки діють обмеження у використанні згідно з КООВЗД: типу – 01.06.23 – інші обмеження (заборона будівництва об’єктів) на площі 262 кв.м.
17.1. Надати Черняєву Федору Кириловичу у власність земельну ділянку площею 1000 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Ольшанців, 264.
17.2. Передати Черняєву Федору Кириловичу в оренду строком на 25 років земельну ділянку площею 262 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських   будівель і споруд  із домоволодіння загальною площею 1262 кв.м по вул. Ольшанців, 264.
Пункт 17 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 12.03.12, протокол № 51, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
 
18. Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки загальною   площею 1000 кв.м, у тому числі: 202 кв.м – під капітальною 1,2 - поверховою забудовою, 9 кв.м – під тимчасовою забудовою, 789 кв.м – під прибудинковою територією, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Космонавта Волкова, 133.
       Обмеження на використання земельної ділянки згідно з КООВЗД відсутні.
18.1. Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням  міської ради від 25.04.08 № 23/39.
18.2. Надати Андреєвій Ларисі Вікторівні у власність земельну ділянку площею 1000 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Космонавта Волкова, 133.
Пункт 18 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 12.03.12, протокол № 51, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
 
19. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документа (державного акта), що посвідчує право власності на земельну ділянку загальною площею  657 кв.м, у тому числі: 78 кв.м - під капітальною забудовою, 579 кв.м – під прибудинковою територією, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по  вул. Братській, 50.
Обмеження у використанні земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
19.1. Надати Амбросовій Світлані Миколаївні у власність земельну ділянку площею 657 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Братській, 50.
Пункт 19 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 12.03.12, протокол № 51, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
 
20. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документа (державного акта), що посвідчує право власності на земельну ділянку загальною площею  830 кв.м, у тому числі: 19 кв.м - під тимчасовою забудовою, 811 кв.м – під прибудинковою територією, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по  вул. Ольшанців, 61.
Обмеження у використанні земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
20.1. Надати Заіці Сергію Григоровичу у власність земельну ділянку площею 830 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Ольшанців, 61.
Пункт 20 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 19.03.12, протокол № 52, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
 
21. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документа (державного акта), що посвідчує право власності на земельну ділянку загальною площею  584 кв.м, у тому числі: 245 кв.м - під капітальною забудовою, 339 кв.м – під прибудинковою територією, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування жилого   будинку, господарських будівель і споруд по  вул. Остапа Вишні, 11-а.
Обмеження у використанні земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
21.1. Надати Коноваловій Раїсі Мефодіївні у власність земельну ділянку площею 584 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Остапа Вишні, 11-а.
Пункт 21 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 19.03.12, протокол № 52, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
 
22. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документа (державного акта), що посвідчує право власності на земельну ділянку загальною площею  625 кв.м, у тому числі: 165 кв.м - під капітальною забудовою, 45 кв.м – під тимчасовою забудовою, 415 кв.м – під прибудинковою територією, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування      жилого   будинку, господарських будівель і споруд по  вул. Шверника, 3.
Обмеження у використанні земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
22.1. Надати Мартинюк Ользі Іванівні у власність земельну ділянку площею 625 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Шверника, 3.
Пункт 22 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 19.03.12, протокол № 52, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
 
23. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документа (державного акта), що посвідчує право власності на земельну ділянку загальною площею  461 кв.м, у тому числі: 96 кв.м - під капітальною забудовою, 12 кв.м – під тимчасовою забудовою, 353 кв.м – під прибудинковою територією, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування      жилого   будинку, господарських будівель і споруд по  вул. Квітковій, 10.
Обмеження у використанні земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
23.1. Надати Логуновій Наталії Сергіївні у власність земельну ділянку площею 461 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Квітковій, 10.
Пункт 23 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 19.03.12, протокол № 52, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
 
24. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документів (державного акта та договору оренди), що посвідчують право власності на земельну ділянку та право користування земельною ділянкою загальною площею 1505 кв.м, у тому числі: 1000 кв.м – у власність з них: 64 кв.м - під капітальною забудовою, 936 кв.м – під прибудинковою територією, в оренду 505 кв.м - під прибудинковою територією, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Новобудівній, 27.
Обмеження у використанні земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
24.1. Надати Шуплякову Михайлу Васильовичу у власність земельну ділянку площею 1000 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по  вул. Новобудівній, 27.
24.2. Передати Шуплякову Михайлу Васильовичу в оренду строком на 25 років земельну ділянку площею 505 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських     будівель і споруд  із домоволодіння загальною площею 1505 кв.м по  вул. Новобудівній, 27.
Пункт 24 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 19.03.12, протокол № 52, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
 
25. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документа (державного акта), що посвідчує право власності на земельну ділянку загальною площею  763 кв.м, у тому числі: 149 кв.м - під капітальною забудовою, 614 кв.м – під прибудинковою територією, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по  просп. Жовтневому, 468.
Обмеження у використанні земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
25.1. Надати Агаджаняну Юрію Суреновичу у власність земельну ділянку площею 763 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по просп. Жовтневому, 468.
Пункт 25 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 19.03.12, протокол № 52, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
26. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документа (державного акта), що посвідчує право власності на земельну ділянку загальною площею  1000 кв.м, у тому числі: 190 кв.м - під капітальною забудовою, 25 кв. м – під тимчасовою забудовою, 785 кв.м – під прибудинковою територією, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Терешкової, 41.
Обмеження у використанні земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
26.1. Надати Болдиреву Віктору Леонідовичу у власність земельну ділянку площею 1000 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Терешкової, 41.
Пункт 26 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 26.03.12, протокол № 53, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
 
27. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документа (державного акта), що посвідчує право власності на земельну ділянку загальною площею  764 кв.м, у тому числі: 208 кв.м - під капітальною забудовою, 3 кв.м – під тимчасовою забудовою, 553 кв.м – під прибудинковою територією, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Космонавта Беляєва, 23.
Обмеження у використанні земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
27.1. Надати Кобі Андрію Олександровичу у власність земельну ділянку площею 764 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Космонавта Беляєва, 23.
Пункт 27 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 26.03.12, протокол № 53, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
 
28. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документа (державного акта), що посвідчує право власності на земельну ділянку загальною площею  492 кв.м, у тому числі: 181 кв.м - під капітальною забудовою, 311 кв.м – під прибудинковою територією, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування жилого   будинку, господарських будівель і споруд по  вул. Рибній, 26.
Обмеження у використанні земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
28.1. Надати Мунтян Ірині Вікторівні у власність земельну ділянку площею 492 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Рибній, 26.
Пункт 28 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 26.03.12, протокол № 53, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
 
29. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документа (державного акта), що посвідчує право власності на земельну ділянку загальною площею  632 кв.м, у тому числі: 109 кв.м - під капітальною забудовою, 14 кв.м – під тимчасовою забудовою, 509 кв.м – під прибудинковою територією, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Генерала Попеля, 158.
Обмеження у використанні земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
29.1. Надати Неживому Володимиру Михайловичу у власність земельну ділянку площею 632 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Генерала Попеля, 158.
Пункт 29 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 26.03.12, протокол № 53, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
30. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документів (державного акта та договору оренди), що посвідчують право власності на земельну ділянку та право користування земельною ділянкою загальною площею 1087 кв.м, у тому числі: 1000 кв.м – у власність з них: 145 кв.м - під капітальною забудовою, 855 кв.м – під прибудинковою територією, в оренду 87 кв.м - під прибудинковою територією, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Янтарній, 134.
Обмеження у використанні земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
30.1. Надати Левицькому Тарасу Володимировичу у власність земельну ділянку площею 1000 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по  вул. Янтарній, 134.
30.2. Передати Левицькому Тарасу Володимировичу в оренду строком на 25 років земельну ділянку площею 87 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських   будівель і споруд  із домоволодіння загальною площею 1087 кв.м по  вул. Янтарній, 134.
Пункт 30 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 26.03.12, протокол № 53, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
 
31. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документа (державного акта), що посвідчує право власності на земельну ділянку загальною площею  288 кв.м, у тому числі: 148 кв.м - під капітальною забудовою, 140 кв.м – під прибудинковою територією, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по  пров. 4 Братському, 2.
Обмеження у використанні земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
31.1. Надати Шевченку Олександру Івановичу у власність земельну ділянку площею 288 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по пров. 4 Братському, 2.
Пункт 31 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 26.03.12, протокол № 53, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
 
32. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документа (державного акта), що посвідчує право власності на земельну ділянку загальною площею 662 кв.м, у тому числі: 118 кв.м - під капітальною забудовою, 544 кв.м – під прибудинковою територією, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування жилого   будинку, господарських будівель і споруд по  просп. Жовтневому, 408.
Обмеження у використанні земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
32.1. Надати Захаровій Олені Геннадіївні у власність земельну ділянку площею 662 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по просп. Жовтневому, 408.
Пункт 32 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 26.03.12, протокол № 53, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
 
33. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документів (державного акта та договору оренди), що посвідчують право власності на земельну ділянку та право користування земельною ділянкою загальною площею 1274 кв.м, у тому числі: 1000 кв.м – у власність з них: 59 кв.м - під капітальною забудовою, 941 кв.м – під прибудинковою територією, в оренду 274 кв.м - під прибудинковою територією, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Ватутіна, 152/1.
Обмеження у використанні земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
33.1. Надати Волковій Любові Йосипівні у власність земельну ділянку площею 1000 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Ватутіна, 152/1.
33.2. Передати Волковій Любові Йосипівні в оренду строком на 25 років земельну ділянку площею 274 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських   будівель і споруд  із домоволодіння загальною площею 1274 кв.м по  вул. Ватутіна, 152/1.
Пункт 33 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 26.03.12, протокол № 53, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
 
34. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документів (державного акта та договору оренди), що посвідчують право власності на земельну ділянку та право користування земельною ділянкою загальною площею 1530 кв.м, у тому числі: 1000 кв.м – у власність з них: 59 кв.м - під капітальною забудовою, 941 кв.м – під прибудинковою територією, в оренду 530 кв.м - під прибудинковою територією, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Ватутіна, 103.
На частину земельної ділянки діють обмеження у використанні земельної ділянки згідно з КООВЗД: типу 01.06.23 – інші обмеження (заборона будівництва об’єктів) на площі 530 кв.м.
34.1. Надати Юскевич Любові Павлівні у власність земельну ділянку площею 1000 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Ватутіна, 103.
34.2. Передати Юскевич Любові Павлівні в оренду строком на 25 років земельну ділянку площею 530 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських   будівель і споруд  із домоволодіння загальною площею 1530 кв.м по  вул. Ватутіна, 103.
Пункт 34 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 26.03.12, протокол № 53, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
35. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документа (державного акта), що посвідчує право власності на земельну ділянку загальною площею  452 кв.м, у тому числі: 159 кв.м - під капітальною забудовою, 80 кв.м – під тимчасовою забудовою, 213 кв.м – під прибудинковою територією, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування      жилого   будинку, господарських будівель і споруд по  вул. Львівській, 7/1.
Обмеження у використанні земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
35.1. Надати Посимбайло Лідії Миколаївні у власність земельну ділянку площею 452 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Львівській, 7/1.
Пункт 35 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 26.03.12, протокол № 53, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
 
36. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документа (державного акта), що посвідчує право власності на земельну ділянку загальною площею  495 кв.м, у тому числі: 177 кв.м - під капітальною забудовою, 318 кв.м – під прибудинковою територією, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по  пров. Добролюбова, 15.
Обмеження у використанні земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
36.1. Надати Дадеу Анастасії Миколаївні у власність земельну ділянку площею 495 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по пров. Добролюбова, 15.
Пункт 36 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 26.03.12, протокол № 53, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
 
37. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документа (державного акта), що посвідчує право власності на земельну ділянку загальною площею  871 кв.м, у тому числі: 163 кв.м - під капітальною забудовою, 708 кв.м – під прибудинковою територією, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по  вул. Бригадній, 43.
На частину земельної ділянки діють обмеження у використанні земельної ділянки згідно з КООВЗД: типу 01.06.23 – інші обмеження (газопровід) на площі 39 кв.м.
37.1. Надати Задорожньому Ігорю Олександровичу у власність земельну ділянку площею 871 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Бригадній, 43.
Пункт 37 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 26.03.12, протокол № 53, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
 
38. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документа (державного акта), що посвідчує право власності на земельну ділянку загальною площею  275 кв.м, у тому числі: 153 кв.м - під капітальною забудовою, 122 кв.м – під прибудинковою територією, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по  пров. 4 Братському, 2-а.
Обмеження у використанні земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
38.1. Надати Нужному Сергію Миколайовичу у власність земельну ділянку площею 275 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по пров. 4 Братському, 2-а.
Пункт 38 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 26.03.12, протокол № 53, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
 
39. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документів (державного акта та договору оренди), що посвідчує право власності та право користування на земельну ділянку площею 1126 кв.м, із яких 1000 кв.м – у власність, у тому   числі: 220 кв.м - під капітальною забудовою, 9 кв.м – під тимчасовою забудовою , 771 кв.м - прибудинкова територія , 126 кв.м – в оренду, у тому числі: 126 кв.м - під прибудинковою територією, зарахувавши її за функціональним використанням до земель житлової забудови, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Торговій, 79/1.
Обмеження на використання земельної ділянки згідно з КООВЗД відсутні.
39.1. Надати громадянину Онуфрику Степану Михайловичу у власність земельну ділянку площею 1000 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд, із домоволодіння загальною площею 1126 кв.м по вул. Торговій, 79/1.
39.2. Передати громадянину Онуфрику Степану Михайловичу в оренду строком на 25 років земельну ділянку площею 126 кв.м для обслуговування жилого будинку,   господарських будівель і споруд, із домоволодіння загальною площею 1126 кв.м по вул. Торговій, 79/1.
Пункт 39 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 26.03.12, протокол № 53, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
 
40. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), що залишається у власності гр. Бричковського М.Т., для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по просп. Жовтневому, 142, після зміни цільового призначення частини земельної ділянки площею 86 кв.м , у тому числі: 68 кв. м – під капітальною забудовою, 18 кв.м – під проїздами, проходами та площадками, за рахунок частини земельної ділянки, яка знаходяться у власності громадянина Бричковського Миколи Тимофійовича (державний акт на право власності серія ЯЕ № 906248),   для реконструкції літньої кухні-гаража під магазин промислових товарів та подальшого його обслуговування  по  просп. Жовтневому, 142. 
 Обмеження у використанні земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
40.1. Затвердити загальну площу земельної ділянки в розмірі 714 кв.м, у тому числі: 141 кв.м - під капітальною забудовою, 573 кв.м – під прибудинковою територією, визначену при встановленні меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для обслуговування   жилого  будинку,      господарських     будівель і споруд по просп. Жовтневому, 142. 
40.2. Державний акт на право власності на земельну ділянку серії ЯЕ № 906248, зареєстрований в Книзі записів державних актів на право приватної власності на землю та право постійного користування землею, договорів оренди землі 11.10. 07 за № 010700101088 визнати таким, що втратив чинність.
Пункт 40 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 26.03.12, протокол № 53, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
 
41. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документа (державного акта), що посвідчує право власності на земельну ділянку загальною площею  724 кв.м, у тому числі: 66 кв.м - під капітальною забудовою, 658 кв.м – під прибудинковою територією, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по  вул. Ватутіна,  37. 
Обмеження у використанні земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
41.1. Надати Клівицькій Ніні Антонівні у власність земельну ділянку площею 724 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Ватутіна,  37. 
Пункт 41 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 02.04.12, протокол № 54, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд   міської ради.
  (Пункт 41 включено на пленарному засіданні міської ради від 19.04.12)
 
42. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документа (державного акта), що посвідчує право власності на земельну ділянку загальною площею  1000 кв.м, у тому числі: 209 кв.м - під капітальною забудовою, 14 кв.м – під тимчасовою забудовою, 777 кв.м – під прибудинковою територією, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Пархоменка, 55.
Обмеження у використанні земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
42.1. Надати Катуніній Тамарі Никонорівні у власність земельну ділянку площею 1000 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Пархоменка, 55.
Пункт 42 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 09.04.12, протокол № 55, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд   міської ради.
  (Пункт 42 включено на пленарному засіданні міської ради від 19.04.12)
 
43. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документа (державного акта), що посвідчує право власності на земельну ділянку загальною площею  490 кв.м, у тому числі: 72 кв.м - під капітальною забудовою, 418 кв.м – під прибудинковою територією, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по  пров. Ударному, 13.
Обмеження у використанні земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
43.1. Надати Красовській Тетяні Іванівні у власність земельну ділянку площею 490 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по пров. Ударному, 13.
Пункт 43 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 09.04.12, протокол № 55, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд   міської ради.
  (Пункт 43 включено на пленарному засіданні міської ради від 19.04.12)
 
44. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документа (державного акта), що посвідчує право власності на земельну ділянку загальною площею  712 кв.м, у тому числі: 241 кв.м - під капітальною забудовою, 47 кв.м – під тимчасовою забудовою, 424 кв.м – під прибудинковою територією, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Прибузькій, 151.
Обмеження у використанні земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
44.1. Надати Гарібяну Рубіку Абрамовичу у власність земельну ділянку площею 712 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Прибузькій, 151.
Пункт 44 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 09.04.12, протокол № 55, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд   міської ради.
  (Пункт 44 включено на пленарному засіданні міської ради від 19.04.12)
 
 Замовникам:
- оформити будівельний паспорт земельної ділянки та дозвіл на забудову в управлінні містобудування та архітектури Миколаївської міської ради;
- укласти договір на забудову земельної ділянки в департаменті ЖКГ Миколаївської міської ради;
-виконувати обов’язки землевласника або землекористувача відповідно до вимог  статей 91, 96 Земельного кодексу України;
- виконувати вимоги щодо обмежень у користуванні земельною ділянкою згідно з висновками служб міста.
 
 Зобов’язати громадян:
- зареєструвати земельні ділянки, внести зміни до технічних паспортів домоволодінь, провести розподіл домоволодінь у комунальному підприємстві “Миколаївське міжміське бюро технічної інвентаризації”;
- замовити виготовлення документації по винесенню земельних ділянок на місцевість;
укласти договір оренди  земельної ділянки;
- виконувати обов’язки землевласника або землекористувача відповідно до вимог  статей 91, 96 Земельного кодексу України;
- виконувати вимоги щодо обмежень у користуванні земельною ділянкою згідно з висновками служб міста; 
- одержати документи, які посвідчують право на землю, у Миколаївській регіональній філії ДП «Центр Державного земельного кадастру при Державному комітеті України по земельних ресурсах».
 
 
      2. Надати громадянам у власність земельні ділянки для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель:
 
1.  Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документа (державного акта), що посвідчує право власності на земельну ділянку загальною площею  595 кв.м, у тому числі: 595 кв.м – під прибудинковою територією, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по  пров. Нахімова, 98.
На частину земельної ділянки діють обмеження у використанні земельної ділянки згідно з КООВЗД: типу 01.06.23 – інші обмеження (водопровід) на площі 46 кв.м.
1.1. Надати Федчишиній Олені Вікторівні у власність земельну ділянку площею 595 кв.м для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по пров. Нахімова, 98.
Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 12.03.12, протокол № 51, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
 
2. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документа (державного акта), що посвідчує право власності на земельну ділянку загальною площею  700 кв.м, у тому числі: 700 кв.м – під прибудинковою територією, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по  вул. Червоносільській, 53.
Обмеження у використанні земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
2.1. Надати Олійнику Сергію Івановичу у власність земельну ділянку площею 700 кв.м для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Червоносільській, 53.
Пункт 2 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 12.03.12, протокол № 51, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
 
3. Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки загальною площею 800 кв.м, у тому числі: 800 кв.м – під прибудинковою територією, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських  будівель і споруд по вул. Фонтанній, 76-б.
       Обмеження на використання земельної ділянки згідно з КООВЗД відсутні.
3.1. Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням  міської ради від 06.09.10 № 48/36.
3.2. Надати Гаєвському Артуру Валентиновичу у власність земельну ділянку   площею 800 кв.м для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських   будівель    і   споруд по вул. Фонтанній, 76-б.
Пункт 3 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 19.03.12, протокол № 52, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
 
4. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документа (державного акта), що посвідчує право власності на земельну ділянку загальною площею  904 кв.м, у тому числі: 904 кв.м - під прибудинковою територією, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по  вул. 6 Вітовській, 63.
Обмеження у використанні земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
4.1. Надати Токарю Олександру Васильовичу у власність земельну ділянку площею 904 кв.м для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. 6 Вітовській, 63.
Пункт 4 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 19.03.12, протокол № 52, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
 
5. Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки загальною площею 724 кв.м, у тому числі: 724 кв.м – під прибудинковою територією, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських  будівель і споруд по вул. Остапа Вишні, 89-а.
На частину земельної ділянки діють обмеження на використання земельної ділянки згідно з КООВЗД: типу 01.06.23 – інші обмеження (водопровід) на площі 31 кв.м, (каналізація) на площі 191 кв.м.
5.1. Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням  міської ради від 30.12.10 № 2/25.
5.2. Надати Челак Марині Михайлівні у власність земельну ділянку площею 724 кв.м  для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і   споруд по вул. Остапа Вишні, 89-а.
Пункт 5 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 19.03.12, протокол № 52, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
 
6. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документа (державного акта), що посвідчує право власності на земельну ділянку загальною площею  904 кв.м, у тому числі: 904 кв.м - під прибудинковою територією, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по  вул. 6 Вітовській, 65.
Обмеження у використанні земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
6.1. Надати Куруч Ларисі Леонідівні у власність земельну ділянку площею 904 кв.м для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. 6 Вітовській, 65.
Пункт 6 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 19.03.12, протокол № 52, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
 
7. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документа (державного акта), що посвідчує право власності на земельну ділянку загальною площею  700 кв.м, у тому числі: 700 кв.м - під прибудинковою територією, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Червоносільській, 38.
Обмеження у використанні земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
7.1. Надати Кругликовій Наталі Олексіївні у власність земельну ділянку площею 700 кв.м для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по  вул. Червоносільській, 38.
Пункт 7 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 26.03.12, протокол № 53, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
 
 
8. Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки загальною площею 1000 кв.м, у тому числі: 1000 кв.м – під прибудинковою територією, з них: 535 кв.м - за рахунок земель, відведених рішенням міської ради від 28.04.09 № 34/40 ФОП Перепльотці М.І. та 465 кв.м за рахунок земель міста, не наданих у власність та користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для будівництва та обслуговування   жилого    будинку,    господарських  будівель і споруд по вул.Ольшанців,1-є.
На частину земельної ділянки діють обмеження на використання земельної ділянки згідно з КООВЗД: типу 01.01.04 – охоронна зона навколо(вздовж) об’єкта зв’язку, на площі 35 кв.м та типу 01.01.05 - охоронна зона навколо(вздовж) об’єкта енергетичної системи, на площі 78 кв.м.
8.1. Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішеннями  міської ради від 23.12.11 № 12/39 та від 26.01.12 № 14/28.
      8.2. Пункт  5.1 розділу 1 рішення міської ради від 28.04.09 № 34/40: “5.1 Надати фізичній особі-підприємцю Перепльотці Миколі Івановичу в оренду строком на 2 роки земельну ділянку загальною площею 1500 кв.м для будівництва комплексу відпочинку по вул. Ольшанців на узбережжі Бузького лиману.” визнати таким, що втратив чинність.
8.3. Надати Соколовій Ніні Федорівні у власність земельну ділянку площею 1000 кв.м для будівництва та обслуговування жилого будинку , господарських будівель і споруд по  вул.Ольшанців,1-є.
Пункт 8 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 26.03.12, протокол № 53, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
9. Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки загальною площею 400 кв.м, у тому числі: 400 кв.м – під прибудинковою територією, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських  будівель і споруд по вул. Адмірала Ушакова,  35-д.
Обмеження у використанні земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
9.1. Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням  міської ради від 13.10.10 № 50/27.
9.2. Надати Щербинському Дмитру Альфредовичу у власність земельну ділянку   площею 400 кв.м для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських   будівель    і   споруд по вул. Адмірала Ушакова,  35-д.
Пункт 9 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 09.04.12, протокол № 55, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд   міської ради.
  (Пункт 9 включено на пленарному засіданні міської ради від 19.04.12)
 
3. Надати громадянам у спільну сумісну власність із співвласниками земельні ділянки, раніше надані їм у користування, для обслуговування жилого будинку і господарських споруд, додатково надати земельні ділянки, передати у спільну сумісну оренду земельні ділянки для обслуговування жилого будинку, господарських будівель, передати у спільну сумісну оренду земельні ділянки для ведення городництва, надати у спільну сумісну власність земельні ділянки для ведення садівництва.
 
1. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документів (державного акта та договору оренди), що посвідчують право спільної сумісної власності на земельну ділянку та право користування земельною ділянкою загальною площею 1049 кв.м,  у тому числі: 1000 кв.м – у власність з них: 186 кв.м - під капітальною забудовою, 17 кв.м – під тимчасовою забудовою, 797 кв.м – під прибудинковою територією, в оренду 49 кв.м, у тому числі: 14 кв.м - під капітальною забудовою, 35 кв.м - під проходами, проїздами та площадками, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по  вул. Торговій, 154.
Обмеження у використанні земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
1.1. Надати громадянам Семак Світлані Володимирівні, Семак Анастасії Олександрівні та Семаку Олександру Володимировичу у спільну сумісну власність земельну ділянку площею 1000 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по вул. Торговій, 154.
1.2. Передати громадянам Семак Світлані Володимирівні, Семак Анастасії Олександрівні та Семаку Олександру Володимировичу в оренду строком на 25 років земельну ділянку площею 49 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських   будівель і споруд  із домоволодіння загальною площею 1049 кв.м по вул. Торговій, 154.
Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 19.03.12, протокол № 52, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
 
2. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документів (державного акта та договору оренди), що посвідчують право спільної сумісної власності на земельну ділянку та право користування земельною ділянкою загальною площею 1126 кв.м,  у тому числі: 1000 кв.м у спільну сумісну власність, з них: 134 кв.м - під капітальною забудовою, 2 кв.м – під тимчасовою забудовою, 864 кв.м – під прибудинковою територією, 126 кв.м - під прибудинковою територією в оренду, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Литовченка, 116.
На частину земельної ділянки діють обмеження на використання земельної ділянки згідно КООВЗД: типу 01.06.23 – інші обмеження (заборона будівництва об’єктів) на площі 126 кв.м.
2.1. Надати Іванову Миколі Вікторовичу та Івановій Світлані Василівні у спільну сумісну власність земельну ділянку площею 1000 кв.м для обслуговування жилого  будинку,      господарських     будівель і споруд по вул. Литовченка, 116.
2.2. Передати Іванову Миколі Вікторовичу та Івановій Світлані Василівні в оренду строком на 25 років земельну ділянку площею 126 кв.м для обслуговування жилого  будинку,      господарських     будівель і споруд по вул. Литовченка, 116.
Пункт 2 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 09.04.12, протокол № 55, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд   міської ради.
    (Пункт 2 включено на пленарному засіданні міської ради від 19.04.12)
 
3. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документів (державного акта та договору оренди), що посвідчують право спільної сумісної власності на земельну ділянку та право користування земельною ділянкою загальною площею 1231 кв.м,  у тому числі: 1000 кв.м у спільну сумісну власність, з них: 93 кв.м - під капітальною забудовою, 907 кв.м – під прибудинковою територією, 231 кв.м - під прибудинковою територією в оренду, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по  вул. Ватутіна, 152.
Обмеження у використанні земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
3.1. Надати Мельниченко Валентині Василівні, Алістратовій Галині Миколаївні, Постніковій Марині Михайлівні, Постнікову Миколі Михайловичу та Постнікову Сергію Михайловичу у спільну сумісну власність земельну ділянку площею 1000 кв.м для обслуговування    жилого  будинку,   господарських     будівель і споруд по вул. Ватутіна, 152.
3.2. Передати Мельниченко Валентині Василівні, Алістратовій Галині Миколаївні, Постніковій Марині Михайлівні, Постнікову Миколі Михайловичу та Постнікову Сергію Михайловичу в оренду строком на 25 років земельну ділянку площею 231 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Ватутіна, 152.
Пункт 3 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 09.04.12, протокол № 55, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд   міської ради.
    (Пункт 3 включено на пленарному засіданні міської ради від 19.04.12)
 
   4. Надати у власність членам садово- виноградарських товариств, садівничих товариств, обслуговуючих кооперативів садово- виноградарських товариств, земельні ділянки, раніше надані їм у користування для ведення садівництва:
 
1. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документа (державного акта) , що посвідчує право власності на земельну ділянку № 593 загальною площею 578 кв.м, у тому числі: 578 кв.м - під садом, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель сільськогосподарського  призначення,   для   ведення   садівництва в  СВТ «Зорька».                                    
На частину земельної ділянки діють обмеження у використанні земельної ділянки згідно з КООВЗД: типу 01.06.23 – інші обмеження (газопровід) на площі 29 кв.м.
1.1 Надати Воропай Ірині Сергіївні у власність земельну ділянку № 593 площею 578 кв.м  для   ведення   садівництва в  СВТ «Зорька».                                     
Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 12.03.12, протокол № 51, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
 
2. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документа (державного акта) , що посвідчує право власності на земельну ділянку № 123 загальною площею 427 кв.м, у тому числі: 344 кв.м - під садом, 34 кв. м – під капітальною забудовою, 49 кв.м – під проходами, проїздами та площадками, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель сільськогосподарського  призначення,   для   ведення   садівництва в  СТ «Культурний сад».                                    
Обмеження у використанні земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
2.1 Надати Стасько Олені Миколаївні у власність земельну ділянку № 123 площею 427 кв.м  для   ведення   садівництва в СТ «Культурний сад».    
Пункт 2 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 12.03.12, протокол № 51, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
 
3. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документа (державного акта) , що посвідчує право власності на земельну ділянку № 504 загальною площею 454 кв.м, у тому числі: 395 кв.м - під садом, 20 кв.м – під тимчасовою забудовою, 39 кв.м – під проїздами, проходами та площадками, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель сільськогосподарського  призначення,   для   ведення   садівництва в  СВТ «Зорька».                                     
Обмеження у використанні земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
3.1 Надати Дороганю Володимиру Васильовичу у власність земельну ділянку № 504 площею 454 кв.м  для   ведення   садівництва в  СВТ «Зорька».                                     
Пункт 3 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 12.03.12, протокол № 51, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
 
4. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документа (державного акта) , що посвідчує право власності на земельну ділянку № 9 загальною площею 571 кв.м, у тому числі: 514 кв.м - під садом, 57 кв.м – під тимчасовою забудовою, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель сільськогосподарського призначення, для ведення садівництва в ОСК «Прибужжя».                               
На частину земельної ділянки діють обмеження у використанні земельної ділянки згідно з КООВЗД: типу 01.01.05 – охоронна зона навколо (вздовж) об’єкта енергетичної системи на площі 47 кв.м.
4.1 Надати Постульзі Станіславу Михайловичу у власність земельну ділянку № 9 площею 571 кв.м  для   ведення   садівництва в  ОСК «Прибужжя».                                    
Пункт 4 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 26.03.12, протокол № 53, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
 
5. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо заміни документа (державного акта), згідно із постановою Кабінету Міністрів України від 02.04.02 № 449 “Про затвердження форм державного акта на право власності на земельну ділянку та державного акта на право постійного користування земельною ділянкою”, що посвідчує право власності на земельну ділянку загальною площею 290 кв.м, у тому числі: 34 кв.м - під капітальною забудовою, 256 кв.м – під садом, за рахунок земельної ділянки, яка знаходиться у приватній власності Богінської Н.Д., з віднесенням їх до земель сільськогосподарського призначення для ведення садівництва, на земельній ділянці № 100 у складі СТ “Культурний сад”.
Обмеження у використанні земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
5.1. Замінити Богінській Ніні Дмитрівні державний акт на право власності на земельну ділянку серії II – МК № 023692, зареєстрований в Книзі записів державних актів на право приватної власності на землю 27.03.1998 за № 1731, на державний акт на право власності на земельну ділянку нового зразка.
5.2. Державний акт на право власності на земельну ділянку серії II – МК № 023692, зареєстрований в Книзі записів державних актів на право приватної власності на землю 27.03.1998 за № 1731, визнати таким, що втратив чинність.
Пункт 5 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 26.03.12, протокол № 53, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
      
6. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документа (державного акта), що посвідчує право власності на земельну ділянку загальною площею  1200 кв.м, у тому числі: 40 кв.м. – під тимчасовою забудовою, 1160 кв.м – під садом, для ведення садівництва на земельній ділянці № 33 у складі ОСК “Прибужжя” .
На частину земельної ділянки діють обмеження на використання земельної ділянки згідно з КООВЗД: типу 01.01.05 – охоронна зона навколо (вздовж) об’єкта енергетичної системи на площі 184 кв.м.
6.1. Надати Савкіній Ірині Миколаївні у власність земельну ділянку площею 1200 кв.м для   ведення   садівництва на земельній ділянці № 33 у  складі ОСК “Прибужжя” .
Пункт 6 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 09.04.12, протокол № 55, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд   міської ради.
  (Пункт 6 включено на пленарному засіданні міської ради від 19.04.12)
 
7. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документа (державного акта), що посвідчує право власності на земельну ділянку загальною площею  1200 кв.м, у тому числі: 1200 кв.м – під садом, для ведення садівництва на земельній ділянці № 34 у складі ОСК “Прибужжя” .
На частину земельної ділянки діють обмеження на використання земельної ділянки згідно з КООВЗД: типу 01.01.05 – охоронна зона навколо (вздовж) об’єкта енергетичної системи на площі 210 кв.м.
7.1. Надати Федоренко Світлані Миколаївні у власність земельну ділянку   площею 1200 кв.м для ведення садівництва на земельній ділянці № 34 у складі ОСК “Прибужжя” .
Пункт 7 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 09.04.12, протокол № 55, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд   міської ради.
  (Пункт 7 включено на пленарному засіданні міської ради від 19.04.12)
 
8. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документа (державного акта), що посвідчує право власності на земельну ділянку загальною площею  473 кв.м, у тому числі: 43 кв.м – під поточним будівництвом, 52 кв.м – під проходами, проїздами та площадками, 378 кв.м – під садом, для ведення садівництва на земельній ділянці № 512 у складі СВТ “Зорька” .
На земельну ділянку діють обмеження на використання земельної ділянки згідно з КООВЗД: типу 01.01.05 – охоронна зона навколо (вздовж) об’єкта енергетичної системи.
8.1. Надати Федоровій Ірині Володимирівні у власність земельну ділянку   площею 473 кв.м для ведення садівництва на земельній ділянці № 512 у складі СВТ “Зорька” .
Пункт 8 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 09.04.12, протокол № 55, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд   міської ради.
  (Пункт 8 включено на пленарному засіданні міської ради від 19.04.12)
 
      5. Внести зміни  до рішень міської ради:
 
1. Внести зміну до підпункту 21.1. пункту 21 розділу 1 рішення міської ради від 01.03.12 № 15/45:  
      -  слово “Дмитрівні” замінити словом “Дмитріївні”  
    (Підстава: технічна помилка )
Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 26.03.12, протокол № 53, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
 
2. Підпункт 20.2. пункту 20. розділу 1 рішення Миколаївської міської ради від  19.12.08 № 31/43:
“20.2.Передати Осишнюк Євдокії Петрівні в оренду строком на 25 років земельну ділянку площею 256 кв.м для обслуговування житлового будинку та господарських будівель із домоволодіння загальною площею 1256 кв.м по вул. Янтарній,311” визнати таким, що втратив чинність.
2.1. Договір оренди землі, який зареєстрований у Миколаївській регіональній  філії ДП ”Центр ДЗК” 20.03.09 за № 040900100289 та у Миколаївській міській раді  20.03.09   за     № 6428, розірвати з дня прийняття рішення. 
(Підстава: свідоцтво про смерть від 21.10.10 серія I-ФП № 130007) 
Пункт 2 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 26.03.12, протокол № 53, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
 
       3. Підпункт 15.1 пункту 15  розділу 1  рішення  міської   ради   від 01.03.12 № 15/45:  
“ 15.1. Надати Ланнику Леоніду Леонідовичу у власність земельну ділянку площею 480 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Літній, 25” викласти в такій редакції:
“15.1. Надати Ланнику Леоніду Леонідовичу у власність земельну ділянку площею 494 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по  вул. Літній, 25”.
     (Підстава: технічна помилка)
Пункт 3 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань  архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 02.04.12, протокол № 54, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
    (Пункт 3 включено на пленарному засіданні міської ради від 19.04.12)
 
 4. Пункт 1 розділу 4 рішення Миколаївської міської ради від 25.08.11 № 8/37:
“1. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку площею 622 кв.м, за рахунок земель колективної власності СВТ “Зорька” згідно з Державним актом на право колективної власності на землю, зареєстрованим від 04.08.1997 за № 3 з віднесенням їх до земель сільськогосподарського призначення, для ведення садівництва на ділянці № 366 у складі СВТ “Зорька”.
Частина земельної ділянки має обмеження у використанні згідно з КООВЗД: типу 01.01.05. – охоронна зона вздовж об’єкта енергетичної системи на площі 98 кв.м.
1.1. Надати Кравченко Олені Олексіївні у власність земельну ділянку площею 622 кв.м, для ведення садівництва на ділянці № 366 у складі СВТ “Зорька” викласти в такій редакції:
“1. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку площею 662 кв.м, за рахунок земель колективної власності СВТ “Зорька” згідно з Державним актом на право колективної власності на землю, зареєстрованим від 04.08.1997 за № 3 з віднесенням їх до земель сільськогосподарського призначення, для ведення садівництва на ділянці № 366 у складі СВТ “Зорька”.
Частина земельної ділянки має обмеження у використанні згідно з КООВЗД: типу 01.01.05. – охоронна зона вздовж об’єкта енергетичної системи на площі 98 кв.м.
1.1. Надати Кравченко Олені Олексіївні у власність земельну ділянку площею 662 кв.м, для ведення садівництва на ділянці № 366 у складі СВТ “Зорька”
(Підстава: виправлення технічної помилки).
Пункт 4 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 09.04.12, протокол № 55, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд   міської ради.
  (Пункт 4 включено на пленарному засіданні міської ради від 19.04.12)
 
     6. Управлінню земельних ресурсів Миколаївської міської ради:
провести реєстрацію договорів оренди земельних ділянок.
7. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови Гуллєра В. І.


Міський головаВ.Д. Чайка

знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: