Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

 

27 вересня 2019                                                                                   № 1022

Про вибуття з прийомної сім’ї П.І.Б,  

р.н.

 

Згідно з рішенням виконкому Миколаївської міської ради                    від   №  «Про створення прийомної сім’ї та влаштування на спільне проживання та виховання П.І.Б. та П.І.Б.»,П.І.Б. вважався прийомною дитиною П.І.Б.

У зв’язку з досягненням повноліття, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 26.04.2002 № 565 «Про затвердження Положення про прийомну сім’ю», Порядку призначення і виплати державної соціальної допомоги на дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, грошового забезпечення батькам-вихователям і прийомним батькам за надання соціальних послуг у дитячих будинках сімейного типу та прийомних сім’ях за принципом «гроші ходять за дитиною», затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 31.01.2007 № 81, керуючись пп. пп.2,4 п.«б» ч.1 ст. 34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконком міської ради

 

ВИРІШИВ:

         

1. З 27.09.2019 вважати таким, що вибув з прийомної сім’ї П.І.Б., П.І.Б., р.н.

2. Доручити службі у справах дітей Миколаївської міської ради підготувати додаток до договору «Про влаштування дітей на виховання та спільне проживання у прийомній сім’ї» від  №   .

3. Доручити департаменту фінансів Миколаївської міської ради припинити фінансування департаменту праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради для виплати державної соціальної допомоги за рахунок субвенції з державного бюджету.

4. Доручити департаменту праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради припинити виплату державної соціальної допомоги на П.І.Б.,  р.н.

5. Внести до рішення виконкому Миколаївської міської ради                від   №  «Про створення прийомної сім’ї та влаштування на спільне проживання та виховання П.І.Б. та .І.Б.» зміну:

- у тексті та назві рішення слова та цифри «П.І.Б.,  лютого  року народження» виключити.                

6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови Криленка В.І.

 

Перший заступник

міського голови                                                                            В. КРИЛЕНКО

 

 

Опубліковано: 02 жовтня 2019р.


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: