Мапа порталу

                                              МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

                                                      ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

                                                            РІШЕННЯ

 

від 22 серпня 2019                                                                                               №886

 

 

 

Про внесення змін до рішення виконкому

 Миколаївської міської   ради від (дата)

 № (№) «Про надання дозволу громадянам  на

 укладання договору купівлі-продажу

 (дарування) нерухомого майна, яке належить

 їм на праві приватної власності»

 

Розглянувши документи про внесення змін до рішення виконкому Миколаївської міської   ради від (дата) № (№) «Про надання дозволу громадянам  на укладання договору купівлі-продажу (дарування) нерухомого майна, яке належить їм на праві приватної власності» керуючись пп. 4 п. “б” ч. 1                                    ст. 34 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконком міської ради

 

ВИРІШИВ:

 

1. Викласти пункт 1 рішення  виконкому Миколаївської міської ради                                       від (дата)  № (№) «Про надання дозволу громадянам  на укладання договору купівлі-продажу (дарування)  нерухомого майна, яке належить їм на праві приватної власності» у такій редакції:

«1. Надати дозвіл неповнолітній дитині, (ПІБ),   (дата)  р.н., продати ½ частки кімнати (№) у гуртожитку по вул. (адреса) у   м. Миколаєві, за умови дарування їй 1/3 частки квартири (№) по (адреса) у  м. Миколаєві та підписати відповідні документи. Надати дозвіл законним представникам (батькам), (ПІБ), (ПІБ), надати згоду неповнолітній дитині, (ПІБ),  (дата) р.н., продати ½ частки кімнати (№) у гуртожитку по (адреса) у   м. Миколаєві, за умови дарування їй 1/3 частки квартири (№)по (адреса) у м. Миколаєві та підписати відповідні документи.»

2. Викласти пункт 2 рішення  виконкому Миколаївської міської ради                                       від (дата)  № (№)«Про надання дозволу громадянам  на укладання договору купівлі-продажу (дарування)  нерухомого майна, яке належить їм на праві приватної власності» у такій редакції:

«2. Надати дозвіл неповнолітній дитині, (ПІБ),   (дата) р.н., прийняти в дар від (ПІБ), 1/3 частки квартири (№) по (адреса) у м. Миколаєві, враховуючи, що зазначений правочин не порушує житлових прав дитини, (ПІБ), (дата)р.н., яка має право користування зазначеним житлом та підписати відповідні документи. Надати дозвіл законним представникам (батькам),  (ПІБ), (ПІБ),  надати згоду неповнолітній дитині, (ПІБ), (дата) р.н., прийняти в дар від (ПІБ) 1/3 частки квартири (№) по                     (адреса) у м. Миколаєві, враховуючи, що зазначений правочин не порушує житлових прав дитини, (ПІБ), (дата) р.н., яка має право користування зазначеним житлом та підписати відповідні документи.»

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на начальника служби у справах дітей Миколаївської міської ради Кравченко Ю.В.

 

Міський голова                                                                                    О.Ф. Сєнкевич

 

Опубліковано: 30 серпня 2019р.


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: