Мапа порталу

                                                   МИКОЛАЇВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА

                                                                 РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

 

 

від 12 серпня 2019                                                                                     №243р

 

 

 

Про виділення коштів

з цільового фонду

Миколаївської міської ради

 

 

 

       Відповідно до Положення про цільовий фонд Миколаївської міської ради, затвердженого рішенням міської ради від 10.07.2019 № 52/9, керуючись п.20 ч.4 статті 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

 

1.    Виділити з цільового фонду Миколаївської міської ради кошти у сумі 3 000 000,00 грн. (три мільйони гривень 00 копійок) департаменту житлово-комунального господарства Миколаївської міської ради на будівництво фонтану в межах реалізації проекту «Реконструкція площі Соборної в Центральному районі м. Миколаєва»

    

2.    Департаменту фінансів Миколаївської міської ради (Святелик)  перерахувати з цільового фонду Миколаївської міської ради кошти у сумі 3 000 000,00 грн. (три мільйони гривень 00 копійок)  департаменту житлово-комунального господарства Миколаївської міської ради.

 

3.    Департаменту житлово-комунального господарства Миколаївської міської ради (Коренєву) перерахувати кошти у сумі 3 000 000,00 грн. (три мільйони гривень 00 копійок) відповідно до укладених договорів.

 

4.    Департаменту фінансів Миколаївської міської ради (Святелик)   внести зміни до розпису бюджету міста Миколаєва на 2019 рік та включити їх до затвердження і коригування бюджету при внесенні змін до бюджету міста Миколаєва на сесії міської ради.

 

5.    Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на першого заступника міського голови Криленка В.І.

 

 

 

Міський голова                                                                                    О.Ф.Сєнкевич

 

Опубліковано: 29 серпня 2019р.


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: