Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

від 22 серпня 2019                                                                               №909

 

 

 

Про надання дозволу неповнолітній ______________,         ________ р.н., на оформлення довіреності

 

 

Розглянувши заяви та документи, надані громадянами, про надання дозволу неповнолітній ___________, _________ р.н., на оформлення довіреності, відповідно до ст.ст. 17, 18 Закону України «Про охорону дитинства», ст. 12 Закону України «Про основи соціального захисту бездомних осіб і безпритульних дітей», ст. 32  Цивільного кодексу України,  керуючись                    пп. 4) п. б) ч. 1 ст. 34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконком міської ради

 

ВИРІШИВ:

 

1. Надати дозвіл неповнолітній _____________, _______ р.н., оформити довіреність на ім’я батька ___________ на експлуатацію транспортного засобу, автомобіля марки ________, моделі _____________, реєстраційний номер __________, __________ року випуску, з правом виїзду за межі України, на продаж вказаного автомобіля та підписати відповідні документи, за умови надання батьками дитини згоди на оформлення такої довіреності.

 

2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на начальника служби у справах дітей Миколаївської міської ради Кравченко Ю.В.

 

 

Міський голова                                                                                           О.Ф. Сєнкевич

 

 Опубліковано: 28 серпня 2019р.

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: