Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

від 22 серпня 2019                                                                               №898

 

 

 

 

Про надання дозволу громадянам

на укладання договору купівлі-

продажу житла, яке належить їм

 на праві приватної власності

 

Розглянувши документи про надання дозволу громадянам на укладання договору купівлі-продажу житла, яке належить їм на праві приватної власності, виходячи з інтересів дитини, відповідно до ст.ст. 17, 18 Закону України “Про охорону дитинства”, ст.ст. 176, 177 Сімейного кодексу України, ст.ст. 31, 71, 242, 717-719 Цивільного кодексу України, ст. 12 Закону України “Про основи соціального захисту бездомних осіб і безпритульних дітей”, керуючись п. 4 п. “б” ч. 1 ст. 34 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконком міської ради

 

ВИРІШИВ:

 

1. Надати дозвіл гр. ПІП, матері неповнолітнього ПІП, дата народження, продати адреса, власником якої є мати.

2. Надати дозвіл гр. ПІП, матері неповнолітнього ПІП, дата народження, придбати адреса, із збереженням права користування житловим приміщенням за неповнолітнім ПІП, дата народження, де він буде зареєстрований.

3. Попередити законних представників дітей про відповідальність за порушення чинного законодавства щодо захисту житлових прав дитини.

4. Зобовязати батьків у трьохмісячний термін надати до служби у справах дітей адміністрації Інгульського району Миколаївської міської ради документ, що підтверджує право користування дитиною житловою площею.

5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на начальника служби у справах дітей Миколаївської міської ради Кравченко Ю.В.

 

Перший заступник

міського голови                                                                                            В.І. Криленко

 

 Опубліковано: 28 серпня 2019р.


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: