Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

від 22 серпня 2019                                                                           №878

 

 

 

 

Про надання дозволу громадянам на

 укладання договору купівлі-продажу

 житла, яке належить їм на праві

 приватної власності та на укладання

 попереднього договору на

придбання житла

 

 

Розглянувши заяви та документи, надані громадянами, про надання дозволу на укладання договору купівлі-продажу житла, яке належить їм на праві приватної власності та на укладання попереднього договору на придбання житла, відповідно до ст.ст. 17, 18 Закону України “Про охорону дитинства”, ст. 12 Закону України “Про основи соціального захисту бездомних осіб і безпритульних дітей”, ст.ст. 176, 177 Сімейного кодексу України, ст.ст. 32, 71, 242 Цивільного кодексу України, п.п. 66, 67 Порядку провадження органами опіки та піклування діяльності, пов’язаної із захистом прав дитини, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 24.09.2008 № 866 “Питання діяльності органів опіки та піклування, пов’язаної із захистом прав дитини”, керуючись пп. 4) п. б) ч. 1 ст. 34 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконком міської ради

 

ВИРІШИВ:

 

1. Надати дозвіл неповнолітньому ________, ______ р.н., продати ___ частки квартири _____ по вулиці ______, будинок ____ у смт. __________ __________ району _________, що є його приватною власністю, та підписати відповідні документи, за умови надання законними представниками дитини письмової нотаріально посвідченої згоди на вчинення правочину.

 

2. Надати дозвіл неповнолітньому ________, _______ р.н., придбати ___ частки квартири ____ по вулиці _______, будинок  _____ у м. Миколаєві, та підписати відповідні документи, за умови надання законними представниками дитини письмової нотаріально посвідченої згоди на вчинення правочину.

 

3. Надати дозвіл неповнолітньому __________, _______ р.н.,  укласти попередній договір  на придбання ____ частки квартири _____ по вулиці _______, будинок  ______ у м. Миколаєві, та підписати відповідні документи, за умови надання законними представниками дитини письмової нотаріально посвідченої згоди на вчинення правочину.

 

4. Попередити законних представників про відповідальність за порушення чинного законодавства щодо захисту житлових прав дитини.

 

5. Зобов’язати законних представників у тримісячний термін надати до служби у справах дітей адміністрації Центрального району Миколаївської міської ради копії документів, які підтверджують набуте дитиною право власності.

 

6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на начальника служби у справах дітей Миколаївської міської ради Кравченко Ю.В.

 

 

 

Міський голова                                                                                     О.Ф. Сєнкевич

 

 Опубліковано: 28 серпня 2019р.


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: