Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

 

від 22 серпня 2019                                                                                         №880

 

 

 

 

Про надання дозволу громадянам

 на укладання договору купівлі-продажу

 житла

 

 

Розглянувши документи про надання дозволу громадянам на укладання договору купівлі-продажу житла, відповідно до ст.ст. 17, 18 Закону України “Про охорону дитинства”, ст. 12 Закону України “Про основи соціального захисту бездомних осіб і безпритульних дітей”, ст.ст. 59, 176, 177 Сімейного кодексу України, ст.ст. 32, 242 Цивільного кодексу України, керуючись пп. 4 п. “б” ч. 1 ст. 34 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконком міської ради

 

ВИРІШИВ:

 

1. Надати дозвіл неповнолітньому ПІП, дата народження, придбати адреса та підписати відповідні документи, за умови надання батьками, ПІП, ПІП, письмової нотаріально посвідченої згоди на вчинення правочину.

 

2. Попередити законних представників дитини про відповідальність за порушення чинного законодавства щодо захисту житлових та майнових прав дитини.

 

3. Зобов’язати законних представників дитини у трьохмісячний термін надати до служби у справах дітей адміністрації Інгульського району Миколаївської міської ради копію договору купівлі-продажу житла, що підтверджує право власності дитини.

 

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на начальника служби у справах дітей Миколаївської міської ради Кравченко Ю.В.

 

 

Міський голова                                                                                              О.Ф. Сєнкевич

 

 Опубліковано: 28 серпня 2019р.


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: