Мапа порталу

                                             МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

                                                     ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

                                                              РІШЕННЯ

  від 22 серпня 2019                                                                                   №881

 

 

 

 

Про надання дозволу громадянам

 на укладання договору купівлі-

 продажу житла, яка належить їм

 на праві приватної власності.

 

 

Розглянувши документи про надання дозволу громадянам на укладання договору купівлі-продажу житла, яка належить на праві приватної власності, відповідно до ст.ст. 17, 18 Закону України “Про охорону дитинства”, ст. 12 Закону України “Про основи соціального захисту бездомних осіб і безпритульних дітей”, ст.ст. 59, 176, 177 Сімейного кодексу України, ст.ст.  31, 242 Цивільного кодексу України, керуючись пп. 4 п. “б” ч. 1 ст. 34 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконком міської ради

 

ВИРІШИВ:

 

1. Надати дозвіл гр. ПІП, опікуну малолітнього ПІП, дата народження, продати квартиру адреса, власником якої є опікун.

2. Надати дозвіл гр. ПІП, опікуну малолітнього ПІП, дата народження, придбати будинок адреса та земельну ділянку, з урахуванням майнових прав та інтересів дитини, з обов’язковим забезпеченням її правом користування у будинку адреса та земельною ділянкою.

3. Попередити законних представників дитини про відповідальність за порушення чинного законодавства щодо захисту житлових та майнових прав дитини.

4. Зобов’язати батьків у трьохмісячний термін надати до служби у справах дітей адміністрації Інгульського району Миколаївської міської ради документ, що підтверджує право користування дитиною житловою площею.

5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на начальника служби у справах дітей Миколаївської міської ради Кравченко Ю.В.

 

 

Міський голова                                                                                              О.Ф. Сєнкевич

 

 Опубліковано: 28 серпня 2019р.


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: