Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

Від 09 серпня 2019                                                                                              №835

 

 

 

Про надання дозволу громадянам на укладання договору купівлі-продажу житла

 

 

Розглянувши документи про надання дозволу громадянам на укладання договору купівлі-продажу житла встановлено:

- дитина, ПІП, дата народження, проживає та зареєстрований з матір’ю в адреса;

- згідно відповіді ЦНАП ММР батько дитини, гр. ПІП, знятий із реєстрації місця проживання за адресою: адреса;

- батько дитини гр. ПІП станом на 01.06.2019 має заборгованість із сплати аліментів 103151,29 грн.;

- 16.07.2019 Інгульським відділом державної виконавчої служби м. Миколаєва Головного територіального управління юстиції в Миколаївської області до Ленінського районного суду м. Миколаєва було направлено подання про розшук боржника, ПІП;

- згідно відомостей Миколаївської загальноосвітньої школи № 16 батька ПІП в школі ніколи не бачили, вихованням та матеріальним утриманням неповнолітнього займається тільки мати.

Згідно з викладеним, виходячи з інтересів дитини, відповідно до ст.ст. 17, 18 Закону України “Про охорону дитинства”, ст. 12 Закону України “Про основи соціального захисту бездомних осіб і безпритульних дітей”, ст.ст. 59, 176, 177 Сімейного кодексу України, ст.ст. 32, 242 Цивільного кодексу України, керуючись пп. 4 п. “б” ч. 1 ст. 34 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконком міської ради

 

ВИРІШИВ:

 

1. Надати дозвіл неповнолітньому ПІП, дата народження, продати 1/3 частки адреса та підписати відповідні документи, за умови надання матір’ю, ПІП, письмової нотаріально посвідченої згоди на вчинення правочину.

2. Надати дозвіл неповнолітньому ПІП, дата народження, придбати адреса, та підписати відповідні документи, за умови надання матір’ю, ПІП, письмової нотаріально-посвідченої згоди на вчинення правочину.

3. Надати дозвіл неповнолітньому ПІП, дата народження, на вчинення вищезазначених правочинів без надання батьком, ПІП, письмової нотаріально-посвідченої згоди на вчинення правочинів.

4. Попередити законного представника дитини про відповідальність за порушення чинного законодавства щодо захисту житлових та майнових прав дитини.

5. Зобов’язати законного представника дитини у трьохмісячний термін надати до служби у справах дітей адміністрації Інгульського району Миколаївської міської ради ксерокопію договору купівлі-продажу житла, що підтверджує право власності дитини.

6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на начальника служби у справах дітей Миколаївської міської ради Кравченко Ю.В.

 

 

Міський голова                                                                                О.Ф. Сєнкевич

 

Опубліковано: 19 серпня 2019р.


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: