Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

26 липня 2019                                                                                      №  820

Про надання дозволу громадянам

на укладання правочину про

визначення часток нерухомого

майна, що є спільною сумісною

власністю

 

Розглянувши заяви та документи, надані громадянами, про надання дозволу на укладання правочину про визначення часток у праві спільної сумісної власності на нерухоме майно, відповідно до ст. 18 Закону України “Проохорону дитинства”, ст. 12 Закону України “Про основи соціального захисту бездомних громадян і безпритульних дітей”, керуючись пп. 4 п. “б” ч. 1 ст. 34 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконком міської ради

 

ВИРІШИВ:

 

1. Надати дозвіл (ПІБ) та (ПІБ), укласти та підписати договір про визначення часток у праві спільної сумісної власності на квартиру (адреса) у м. Миколаєві, враховуючи, що зазначений правочин не порушує житлових прав дітей, (ПІБ), (дата) р.н. та (ПІБ), (дата) р.н., які мають право користування зазначеним житлом.

 

2. Попередити законних  представників дитини про відповідальність за порушення чинного законодавства щодо захисту житлових прав дитини.

 

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти  на  начальника служби у справах дітей Миколаївської міської ради Кравченко Ю.В.

 

Міський голова                                                                                 О.Ф.Сєнкевич

 

Опубліковано: 31 липня 2019р.


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: