Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

26 липня 2019                                                                                      №  819

Про надання дозволу громадянам

на укладання договору дарування

житла, яке належить їм на праві

приватної власності

 

Розглянувши документи про надання дозволу громадянам на укладання договору дарування житла, яке належить їм на праві приватної власності, виходячи з інтересів дітей, відповідно до ст. 17 Закону України “Про охорону дитинства”, ст. ст. 31, 242 Цивільного кодексу України, ст. 12 Закону України “Про основи соціального захисту бездомних громадян і безпритульних дітей”, керуючись пп. 4 п. “б” ч. 1 ст. 34 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконком міської ради

 

ВИРІШИВ:

 

1.               Надати дозвіл (ПІБ) прийняти в дар від (ПІБ) та (ПІБ) належні їм частки квартири (адреса) у м. Миколаєві, враховуючи, що зазначений правочин не порушує житлових прав дітей, (ПІБ), (дата) р.н. та (ПІБ), (дата) р.н., які мають право користування зазначеним житлом.

2.               Надати дозвіл законним представникам (батькам), (ПІБ) та (ПІБ), від імені дитини, (ПІБ), (дата) р.н., прийняти в дар від (ПІБ) квартиру (адреса) у м. Миколаєві та підписати відповідні документи.

3. Попередити законних представників дітей про відповідальність за порушення чинного законодавства щодо захисту житлових прав дітей.

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на начальника служби у справах дітей Миколаївської міської ради Кравченко Ю.В.

 

 

Міський  голова                                                                                   О.Ф. Сєнкевич

 

Опубліковано: 31 липня 2019р.


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: