Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

26 липня 2019                                                                                      №  814

Про надання статусу дитини,

яка постраждала внаслідок

воєнних дій та збройних конфліктів

 

          Розглянувши документи про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів встановлено:

 

-      дитина, (ПІБ), (дата) р.н., свідоцтво про народження від (дата), серія (літери) № (цифри), видане відділом державної реєстрації актів цивільного стану Ленінського районного управління юстиції у м. Донецьк, зареєстроване місце проживання по (адреса), у м. Донецьку, фактично проживає по                     (адреса) у м. Миколаєві, зазнала психологічного насильства внаслідок проживання на території воєнних дій та збройних конфліктів.

 

Згідно з викладеним, виходячи з інтересів дитини, враховуючи протокол засідання комісії з питань захисту прав дитини від (дата) року № (цифри), відповідно до п.10 Порядку надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 05.04.2017 № 268, керуючись п.п.4 п.«б» ч.1 ст.34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконком міської ради

 

ВИРІШИВ:

 

1.    Надати дитині,  (ПІБ), (дата) р.н., статус дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів.

    

     2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на начальника служби у справах дітей Миколаївської міської ради Кравченко Ю.В.

 

Міський голова                                                                                     О.Ф. Сєнкевич

 

Опубліковано: 31 липня 2019р.


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: